از تمرکز بر پیگیری مصوبات سفر نخست تا تقویت فعالیتهای جهادی و تأمین منابع حمایتی طلاب

به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین میرمحمدی رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه کشور به مازندران سفر کرد.
وی در دومین دور سفر استانی خود به مازندران، با هدف پیگیری مصوبات سفر نخست، بررسی روند اجرایی برنامهها و هماندیشی، با مدیر و معاونین مرکز خدمات استان دیدار و گفتوگو کرد.
در این نشست، حجتالاسلام والمسلمین میر محمدی با تأکید بر اهمیت توانمندسازی اقتصادی طلاب، تأمین و جذب منابع پایدار، تقویت صندوق خدمات قرضالحسنه و دیگر مسائل مربوط به طلاب، تأکید کرد و خواستار پیگیری جدیتر در این زمینه از سوی مدیر استان و تعامل مؤثر با ظرفیتهای ملی و استانی شد.
وی همچنین از برگزاری دورهای و منظم شورای سیاستگذاری مسکن طلاب استان، به عنوان فرصتی راهبردی برای بررسی دقیقتر نیازها و اتخاذ تصمیمات هماهنگ جهت ارتقاء خدمات مسکن طلاب یاد کرد و خواستار فعالسازی نقش سازنده این شورا در مباحث مسکن و هدایت منابع در حوزه مسکن شد.
رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت بینظیر طلاب جهادی، بر ساماندهی قرارگاه جهادی پیامبر اعظم (ص) و رابطین جهادی در سطح شهرستانها در خدمترسانی به طلاب و جامعه هدف، تأکید کرد.
در این جلسه، مسئولان استانی نیز گزارشی از اقدامات انجامشده در حوزههای مختلف ارائه و به بیان دیدگاهها و پیشنهادهای خود در راستای ارتقای خدمات استان پرداختند.
دیدار با رئیس، معاونان و کارکنان مرکز خدمات استان
در ادامه این سفر، جلسه ای با حضور ایشان، معاون مسکن، معاون معیشت و خانواده، معاون سلامت و امور بیمه ها و همچنین کارکنان مرکز خدمات استان در محل مرکز خدمات حوزه های علمیه استان گلستان برگزار شد.
در این جلسه حجت الاسلام برزگر مدیر کل مرکز خدمات حوزههای علمیه استان گلستان ضمن تشکر از ارتقاء کیفیت خدمات به جامعه هدف در دوره مدیریت جدید، به ارائه گزارشی از فعالیتهای مرکز گلستان پرداخت.
درادامه معاونت های استانی به بیان دیدگاههای خود در حوزه تخصصی اشاره کردند.
معاونین ستادی نیز به سوالات مطرح شده در این جلسه پاسخ داده و ضمن تقدیر از عملکرد خوب استان گلستان به بیان برنامه های معاونت های خود پرداختند.
ضرورت گسترش خدمات غیر حضوری به طلاب
در پایان رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه کشور با اشاره به اهمیت خدمت به جامعه هدف، بر ضرورت ارائه خدمات غیر حضوری تاکید و تلاش مضاعف همکاران مرکز خدمات را خواستار شد.
وی، فعال بودن افراد مشمول خدمات در رسالتهای حوزوی را از مهمترین برنامه های مدیریت های استانی برشمرد و تکریم نخبگان را مهم و ضروری عنوان کرد.
استفاده از ظرفیتهای استانی، تشکیل مجمع خیرین و گروه های جهادی از دیگر مواردی بود که مورد تأکید رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه کشور قرار گرفت.