حوزه علمیه با همفکری نهادهای دیگر، برنامهای برای حل ناهنجاریهای اجتماعی ارائه دهند

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله شب زنده دار دبیر شورای عالی حوزه های علمیه در دیدار اکبر بهنام جو استاندار قم تصریح کرد: برخی از زائرینی که از نقاط مختلف دنیا برای زیارت مشرف می شوند، گاهی از گرانی های اطراف حرم مطهر و از بدحجابی ها گلایه مند هستند.
دبیر شورای عالی حوزه های علمیه بیان کرد: سیاست مرموزی در طول زمان وجود داشته که کشور ما را از شیعه بودن خارج کند و مثل برخی کشورهای دیگر از لحاظ جمعیت مخلوط کند.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب حتی در جلسات خصوصی اهتمام ویژه به رعایت مصرف برق و عدم اسراف دارند، افزود: برخی تصمیمات و تضییقات که در برخی امور گرفته می شود باید به نحوی باشد که باعث دلسردی و تنفر متدینین نشود.
آیت الله شب زنده دار در پایان این دیدار اظهار کرد: حوزه های علمیه با همفکری با نهادهای دیگر، برنامه ای برای حل ناهنجاریهای اجتماعی ارائه بدهند.
گفتنی است، در آغاز این دیدار آقای اکبر بهنام جو استاندار محترم قم، گزارشی از فعالیت عمرانی و سیاسی و فرهنگی انجام شده در قم ارائه داد.