چشم انداز ۱۴۱۴ حوزههای علمیه خواهران به همت و اجتهاد طلاب خواهر محقق خواهد شد

وی افزود: پایه و شالوده دعای خیر بر همین عنوان، کثرت معلمی و استادی است که برازنده شما اساتید است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با اشاره به ایام شهادت آیت الله رئیسی، بیان کرد: ایشان اعتقادش بر این بود چیزی که میتواند جامعه را احیا کند تکیه و اعتماد به دین است، این شهید عزیز باور خود را با عمق جان به منصه ظهور رساند.
وی ادامه داد: در آستانه صدمین سالگرد بازتاسیس حوزههای علمیه هستیم، حوزههای علمیه قریب به ۷۰ سال مرهون امام و شاگردان ایشان است، ادامه این سنگ بنا و ارائه یک طریق جدید آوردن فقه در بستر اجتماع و تربیت نسل جدیدی مثل شهید رئیسی نتیجه تلاش امام و شاگردان ایشان در این مملکت بود.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل گفت: امام(ره) فرمود؛ از دامن زن مرد به معراج میرود بنابراین امام(ره) و به تبع ایشان، مقام معظم رهبری عنایت ویژه به حوزه های علمیه دارند و از تعبیراتی نظیر بابرکت و مبارک برای آن استفاده نمودند.
وی عنوان کرد: برای اولین بار است که حوزههای علمیه خواهران اجرای برنامه چشمانداز را تجربه میکند، در افق و چشم انداز ۱۴۱۴، سه میان برنامه طراحی گردید که مرجعیت و مدیریت در موضوعاتی که به خواهران مرتبط است، با خود آنان باشد؛ بنابراین زمانی که خواهران به جایی برسند که بتوانند خودشان مدیریت کنند، این جایگاه به آنان واگذار خواهد شد و این موضوع شدنی است کما اینکه سابقا در این مملکت برای زایمان و... پزشک خانم ماهر نداشتیم اما همت شد و الحمدلله بانوانی در این عرصه تحصیل کرده و متبحر شدند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: چشم انداز ۱۴۱۴ در مورد حوزههای علمیه با همت خواهران محقق خواهد شد، رهبری معظم در دیدار با مدرسه علمیه جامعهالزهراء اشاره کردند؛ در بحث اجتهاد بانوان امور مربوط به آنان به خودشان واگذار شود.
کاهش واحدهای درسی طلاب خواهر در سطح ۲ به ۱۳۰ واحد
حجتالاسلام والمسلمین فاضل گفت: از یک سو گفته میشود تعداد واحدهای درسی زیاد است، از یک طرف گویند که دورهها طولانی میشود و… زیرا بانوان درگیر مسئولیتهای متعددی هستند؛ بنابراین با رایزنیهای صورت گرفته که با شورای سیاست گذاری حوزههای علمیه ایجاد شد، واحدهای درسی برای طلاب سطح ۲ از ۱۹۰ واحد به ۱۳۰ واحد کاهش یافت به همراه ۳۰ واحد گرایشی که مورد مطالبه خواهران بود، ۳۰۰ رشته گرایش برای ورود به سطح ۳ و ۴ متناسب با اقلیم خانمها طراحی شد اما متاسفانه فعلا در این راستا با موانعی مواجهیم مثلاً در مدرسهای که طلبه زیادی ندارد میتوان ۵ تا ۶ گرایش را پیاده کرد باید به این محدودیتها و موانع نیز توجه کرد.
وی مطرح کرد: امروز فرصت خوبی برای حوزه علمیه خواهران خصوصاً مازندران و خصوصاً بابل وجود دارد چون از اساتید قابل و متبحر بهرهمند است، در روز جهانی فلسفه حجتالاسلام رضا نژاد پیام مرجع تقلید آیت الله سبحانی را قرائت کردند که این کاشف از جایگاه رفیعشان است؛ باید از این ظرفیتها به نحو احسن استفاده شود.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل افزود: مرحوم نجفعلی فاضل در خاطرات شفاهی خود نقل میکند؛ وقتی قصد عزیمت تحصیل به نجف کرد به دلیل مقارنت با جنگ جهانی اول و مسدود شدن راهها از مشهد به بابل آمد، به تعبیر ایشان تشیع در سه نقطه جهان سه مدرسه صدر اعظم ساخت، مدرسه صدراعظم نجف، صدر اعظم اصفهان و صدر اعظم بابل؛ این موضوع نشان میدهد که بابل در امتداد و طول مدارس بزرگی مثل نجف و اصفهان بود البته بابل خیلی بیش از این جای کار دارد.
افزایش حقالتدریس اساتید حوزههای علمیه خواهران
وی در پایان گفت: جهت افزایش کمک معیشت به طلاب رایزنیها صورت گرفت و از عید غدیر پارسال و پرداخت هدیه به طلاب انجام شد، حق التدریس اساتید صد در صد افزایش یافت البته با توجه به تورم جامعه قطعاً کفاف زندگیشان را نمیکند.