۱۰ تير ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۶
کد خبر: ۷۸۳۵
استاندار مازندران:

وجود روحانیت در حوزه های علمیه نشان ازغنای مذهبی جامعه ایرانی است

خبرگزاری رسا ـ استاندار مازندران، وجود علما و روحانیون برجسته درحوزه های علمیه کشور را یکی از نشانه های رشد سطح علمی و مذهبی جامعه مسلمان ایرانی دانست.
استاندار مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، سید محمد کریمی، استاندار مازندران، ظهر امروز در بازدید از بخش های مختلف اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران در جمع مربیان قرآنی استان، وجود علما و روحانیون برجسته درحوزه های علمیه کشور را یکی از نشانه های رشد سطح علمی و مذهبی جامعه مسلمان ایرانی دانست.

وی به نقش برجسته روحانیت درطول تاریخ اشاره کرد و گفت: روحانیت و حوزه های علمیه همواره نقش برجسته ای در تعمیق احکام و ارزش های دینی بر عهده داشتند.

استاندار مازندران با اشاره به این که درتاریخ اسلام همواره جوامع تشیع درتفسیر قرآن کریم نقش اصلی را ایفا نموده اند گفت: هم اکنون انتظار و توقع از مسلمانان در دنیا بسیار بالا است و در این خصوص ایران که در جوامع بین المللی بسیار از آن نام می برند نقش پررنگ تری دارد.

کریمی، پیشرفت علمی و دینی جامعه مسلمان ایران را مدیون توجه به قرآن و الهام گرفتن از این کتاب آسمانی دانست.

وی برافزایش تعداد معلمان قرآن در استان مازندان تاکید کرد و گفت: قرائت و تفسیر قرآن باید درتمامی مناطق شهری و روستایی استان با فرهنگ قران خوانی، اشاعه و توسعه یابد.

نماینده عالی دولت در مازندران ازمازندران به‌عنوان استانی عالم پرور نام برد و گفت: رسالت تشکل های قرآنی، قرائت و تفسیر این کتاب آسمانی است که باید در جهت فراگیر كردن آموزش قران دراستان برنامه ریزی كرد.

کریمی با تأکید بر تدریس شیوه صحیح قرائت قرآن از سوی مبلغان گفت: باید به‌گونه ای مبلغان قرآنی عمل کنند تا آموزش این کتاب مقدس و روخوانی صحیح آن درتمامی مدارس بخصوص دوره ابتدایی آن و حتی جلسات قرآنی خانگی که درمنازل برگزار می شود عملی گردد ِضمن این‌که باید بعد از آموزش قرائت درست، به تفسیرآیات نیز توجه شود.
ارسال نظرات