۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۶
کد خبر: ۷۸۳۸۰۷
حجت‌الاسلام نبوی تأکید کرد:

ضرورت جهاد تبیین برای مقابله با جنگ شناختی دشمن در فضای مجازی

ضرورت جهاد تبیین برای مقابله با جنگ شناختی دشمن در فضای مجازی
معاون اسبق تبلیغ حوزه علمیه‌های علمیه، بر حضور مردم در مراسم غدیر تاکید کرد و بیان داشت: وظیفه ما سال هاست که از جانب مقام معظم رهبری مطرح شده که همان جهاد تبیین باشد.
حجت‌الاسلام محمد حسن نبوی معاون اسبق تبلیغ حوزه علمیه‌های علمیه در گفت‌وگو خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، با اشاره به اهمیت مقابله با جنگ شناختی دشمن، بر نقش حیاتی فضای مجازی در این نبرد تاکید کرد و گفت: در شرایط فعلی، یکی از جدی‌ترین عرصه‌های نبرد با دشمن، عرصه شناختی است؛ و مهم‌ترین بستر این جنگ نیز فضای مجازی است. امروز بسیاری از مردم ایران از لحاظ بهره‌مندی از نعمت‌های الهی و سطح زندگی، از شهروندان بسیاری از کشورهای دیگر وضعیت بهتری دارند، اما تحت تأثیر جنگ روانی دشمن، دچار احساس محرومیت و بدبختی شده‌اند.
 
وی افزود: رهبر معظم انقلاب تأکید دارند که ما باید برای مردم، واقعیت‌ها را روشن کنیم. اینکه تصویری که از ایران به ذهن برخی منتقل شده، سیاه و تیره و تار است، نه به دلیل واقعیت‌های موجود، بلکه ناشی از القائات دشمن است. یکی از وظایف جهاد تبیین همین است که تارهای ذهنی و پرده‌های غبارآلود را کنار بزنیم تا حقیقت روشن شود.
 
حجت‌الاسلام نبوی اظهار داشت: ما باید مقایسه‌ای واقعی میان وضعیت ایران و بسیاری از کشورهای دنیا ارائه دهیم. در واقع، متوسط سطح برخورداری مردم ایران از مواهب الهی، از خیلی از کشورها بهتر است. اما دشمن با راه‌اندازی یک عملیات سنگین شناختی تلاش دارد مردم را دچار یأس و ناامیدی کند و ایران را کشوری شکست‌خورده و سیاه در ذهن‌ها جلوه دهد.
 
معاون اسبق تبلیغ حوزه علمیه‌های علمیه در ادامه با اشاره به فضای غبارآلود رسانه‌ای در آستانه عید غدیر گفت: از صبح امروز در فضای مجازی و برخی کانال‌ها، شبهاتی درباره برگزاری یا عدم برگزاری مراسم کیلومتری غدیر در حال پخش است. این مسئله بخشی از همان جنگ شناختی است که دشمن می‌خواهد حتی جشن بزرگ ولایت را با حاشیه‌سازی تضعیف کند.
 
وی تصریح کرد: اتفاقاً اگر مراسم غدیر با پشتیبانی محتوایی قوی برگزار شود، اثرگذاری بیشتری هم خواهد داشت. ما در ایامی مانند محرم به واسطه حزن، احساس نزدیکی بیشتری به امام حسین علیه‌السلام پیدا می‌کنیم. اما غدیر هم ظرفیت عظیمی برای شادی و در عین حال برای رشد معرفتی دارد.
 
حجت‌الاسلام نبوی در پایان تأکید کرد: اگر ما بتوانیم ابعاد زندگی امیرالمؤمنین علیه‌السلام را به درستی معرفی کنیم، خواهیم دید که ایشان هم در دوره قبل از رحلت پیامبر (ص) و هم پس از آن، یک مبارز تمام‌عیار در جبهه حق بودند. مردم اگر این روحیه جهاد و مبارزه را از امیرالمؤمنین الگو بگیرند، نه‌تنها غدیر تضعیف نمی‌شود، بلکه به یک واقعه رشددهنده و پیش‌برنده برای جامعه تبدیل خواهد شد.
ارسال نظرات