واکنش شدیداللحن حزبالله به اظهارات وقیحانه ترامپ

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، جنبش حزبالله لبنان امروز پنجشنبه به شدت تهدید مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنهای توسط رئیس جمهور وقیح آمریکا «دونالد ترامپ» را محکوم و تأکید کرد که این تهدیدها عواقب وخیمی دارد.
حزب الله با انتشار بیانیهای تأکید کرد:: بهنظر میرسد برخی سران کشورها از جایگاه برجسته و والای مرجع عالیقدر و ولیامر مسلمین، حضرت امام خامنهای در سطح ایران، امت اسلامی، جهان اطلاعی ندارد.
مقاومت لبنان ضمن هشدار نسبت به اینکه تهدید به قتل، یک اقدام احمقانه و بدون ملاحظه است که عواقب وخیمی دارد. علیرغم پوچی و حقیربودنِ تهدیدکننده، صرف بیان این تهدید به منزله توهین به صدها میلیون مؤمن، عاشق و افراد وابسته به اسلام و خط مقاومت عزت است.
حزب الله با بیان اینکه به شدت این تهدیدهای پوچ را محکوم میکند، تصریح کرد: امروز ما نسبت به رویکرد و شیوه رهبر کبیر، امام خامنهای مصممتر و متعهدتر هستیم و از مواضع شرافتمندانه ملت ایران و مقابله این مردم با حملات اسرائیل، حمایت میکنیم.
مقاومت لبنان با بیان اینکه آمریکا بهزودی متوجه خواهد شد بهدلیل حمایت ظالمانه از تجاوز وحشیانهٔ اسرائیل به غزه، مقاومت در منطقه و ایران، گرفتار بحران عمیقی شده است، خاطر نشان کرد: میلیونها انسان آزاده که حامی ولیفقیه جمع شدهاند، شکستناپذیرند؛ حتی اگر کفار، جنایتکاران و متجاوزان متحد شوند.