شهادت جانشین دبیرکل کتائب سیدالشهدا و محافظ سیدحسن نصرالله توسط اسرائیل

سیدحیدر الموالی از فرماندهان کتائب سیدالشهدا به همراه ابوعلی خلیل محافظ سیدحسن نصرالله در حمله هوایی اسرائیل به ایران ترور شد.
به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، سیدحیدر الموالی از فرماندهان کتائب سیدالشهدا به همراه ابوعلی خلیل محافظ سیدحسن نصرالله در حمله هوایی اسرائیل به ایران ترور شد.
حسن العبادی نماینده فرهنكى کتائب سیدالشهدا با اعلام خبر شهادت این فرمانده مجاهد، اظهار داشت: شهید سیدحیدر الموالی که با شهید الخلیل محافظ سیدحسن نصرالله به ایران آمده بودند، توسط جنگنده اسرائیلی مورد حمله قرار گرفته و ترور شدند.
وی افزود: این دو سردار مجاهد مقاومت که از عراق به ایران آمده بودند، خودروی شخصی آنان در راه تهران مورد هجوم جنگنده اسرائیلی قرار گرفت و به شهادت رسیدند.
وی افزود: این دو شهید که سال ها در جبهه های مقاومت در سوریه و لبنان رشادت به خرج داده بودند ، پیش از این چندین بار توسط اسرائیل تهدید به ترور شده بودند.
العبادی در ارتباط با نحوه شهادت این دو شهید اضافه کرد: آنان از مرز عراق به ایران وارد شده بودند و به مقصد تهران حرکت میکردند که جنگنده اسرائیلی خودروی آنان را مورد حمله قرار داد و هر دو سردار مقاومت به شهادت رسیدند.
وی با تاکید براینکه اسرائیل گمان کرده با شهادت فرماندهان مقاومت چراغ مقاومت خاموش میشود، خاطر نشان کرد: این راه ادامه دارد و چراغ مقاومت همانند آفتاب درخشان تر از قبل منطقه را روشن خواهد کرد.
ارسال نظرات