زیارت عاشورا نقشه راه است تا در مسیر امام حسین باشیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام محمدرضا اسلامی تبار صبح امروز روز در جلسه زیارت عاشورا که در مسجد آیت الله رضوی برگزار شد، گفت: حماسه امام حسین (ع) وحادثه روز عاشورا دارای دو بُعد است، یک بعد آن عاطفی است و هر انسانی که مختصر بویی از انسانیت برده باشد، نسبت به حادثه عاشورا و رفتار دشمن نسبت به امام حسین (ع) و یاران و اهل بیت او منقلب میشود.
وی افزود: بُعد دیگر حماسه عاشورا، بُعد حماسی آن است که عاشورا برای بشریت یک دانشگاه بود و امام حسین (ع) به دنبال این بود که راهی را برای انسانها در طول تاریخ باز کند تا بلای انحراف را تجربه نکنند.
حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: زیارت عاشورا نیز یک نقشه راه برای کسانی است که روز عاشورا نبودند و امروز حداقل کاری که میتوانند انجام دهند این است که در مسیر امام حسین (ع) باشند و با امام حسین (ع) محشور شوند.
امام جمعه موقت کاشان گفت: امام باقر (ع) میفرماید قرائت زیارت عاشورا که نقشه راه است، سبب میشود تا در ثواب امام حسین (ع) شریک شوید.
وی ادامه داد: آنهایی که در جنگ تحمیلی دفاع مقدس و امروز در جنگ تحمیلی دوازده روزه به شهادت رسیدند به آرزوی خود رسیدند و آنهایی هم که به شهادت نرسیدند با استفاده از زیارت عاشورا باید نقشه راه را شهدا را داشته باشند و در مسیر شهدا حرکت کنند.
حجت الاسلام اسلامی تبار گفت: صفحات نخست زیارت عاشورا در رابطه با امام حسین (ع) و معرفی حضرت است و در ادامه مصیبت بزرگ عاشورا است که هیچ مصیبتی بالاتر از مصیبت امام حسین نیست و در ادامه آن نیز ابراز ارادت به امام حسین (ع) است و به ما کد داده شده برای اینکه در مسیر امام حسین (ع) باشیم باید اعتقادات صحیح داشته باشیم.
وی افزود: نخستین و مهمترین عاملی که سبب انحراف مردم در زمان امام حسین (ع) این بود که نقشه راه را گم کردند تا عامل اصلی انحرافات بعدی شود، از این رو برای اینکه از مسیر اهل بیت (ع) منحرف نشویم کلید آن در دست امام حسین (ع) است و باید حضرت محبت و ارادت داشته باشیم.
امام جمعه موقت کاشان گفت: برای اینکه در مسیر امام حسین (ع) باشیم باید رفتار نبوی و کردار اهل بیتی داشته باشیم و سیره زندگی آنها را الگوی زندگی خود قرار دهمیم و دراین مسیر استقامت داشته باشیم و ثابت قدم باشیم.
به گفته وی برای پیروزی انقلاب اسلامی برخی در زندان شکنجههای طاغوت را تحمل کردند و در انقلاب نیز شرکت داشتند، اما در ادامه ثبات قدم نداشتند و در میانه راه منحرف شدند و از مسیر انقلاب خارج شدند.
وی ادامه داد: با امام حسین (ع) بودن خوب است، اما با امام حسین (ع) تا پایان راه ماندن مهمتر است، برخی تا ظهر عاشورا با امام حسین (ع) بودند، اما در ادامه، چون ثبات قدم نداشتند از مسیرامام حسین (ع) خارج شدند و تا پایان راه ادامه ندادند. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی