۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
کد خبر: ۷۸۷۱۴۲
گزارش اختصاصی؛

مروری بر اقدامات موثر حوزه علمیه فارس در تقویت جذب و پذیرش طلاب

مروری بر اقدامات موثر حوزه علمیه فارس در تقویت جذب و پذیرش طلاب
فارس- حوزه علمیه فارس با تشکیل کمیته جذب و پذیرش و با دعوت از صاحب نظران و اساتید و طلاب جهادی اقدامات ارزشمندی را در راستای تقویت پذیرش و کیفی گزینی طلاب صورت داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، جذب و پذیرش همواره از موضوعات مهم در حوزه های علمیه بوده است چراکه شناسایی و راه یافتن جوانان مستعد برای تحصیل به عنوان طلبه برای حیات حوزه ضروری است.

از یک سو دشمن با مخدوش سازی چهره حوزه علمیه و سیاه نمایی جایگاه روحانیت سعی می کند در روند جذب و پذیرش حوزه علمیه اختلال ایجاد کند و با ایجاد تبلیغات منفی مانع از ورود جوانان به اردوگاه امام زمان(عج) شود.

حوزه علمیه فارس در این زمینه از حوزه های پیشرو بوده است که با تشکیل کمیته جذب و پذیرش و با دعوت از صاحب نظران و اساتید و طلاب جهادی اقدامات ارزشمندی را در راستای تقویت پذیرش و کیفی گزینی طلاب صورت داده است.

مروری بر اقدامات موثر حوزه علمیه فارس در تقویت جذب و پذیرش طلاب

چندی پیش بود که حجت الاسلام والمسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه فارس به خبرنگار خبرگزاری رسا گفت که جذب و پذیرش طلبه در حوزه علمیه فارس نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و بازدید میدانی خبرنگار رسا از اردوی طلاب جدیدالورود همین موضوع را تایید می کرد.

علی رغم گمانه زنی ها در مورد کاهش ورودی حوزه های علمیه و افت انگیزه جوانان برای تحصیل در حوزه، گفت و گوی خبرنگار رسا با متقاضیان در محل آزمون ورودی حوزه های علمیه عدم صحت این موضوع را نشان داد.

حوزه علمیه فارس اقدامات و برنامه های متنوعی را در راستای معرفی حوزه و بیان امتیازات تحصیل به جوانان و خانواده ها ارائه نموده است تا با همیاری مبلغین گام های موثری را در شناسایی و جذب جوانان مستعد رقم بزند.

مروری بر اقدامات موثر حوزه علمیه فارس در تقویت جذب و پذیرش طلاب

در همین راستا هفته گذشته مدیر و معاونین حوزه فارس با مدیران مدارس علمیه رضویه، مصلی و امام رضا(ع) نشست های جداگانه ای را با برگزار نمودند تا به صورت تخصصی به بررسی جذب و پذیش بپردازند.

حجت الاسلام والمسلمین محمودی در این سه نشست هدف اصلی این گردهمایی را تبادل نظر پیرامون فعال‌سازی ظرفیت‌های موجود در حوزه‌های علمیه جهت جذب و پذیرش طلاب جدید عنوان کرد.

وی با اشاره به اهمیت معرفی هدفمند و منسجم حوزه‌های علمیه به نوجوانان و جوانان، بر ضرورت تبیین جایگاه علمی، فرهنگی و معنوی این مراکز تأکید نمود.

مهمترین محورهای اقدامات حوزه علمیه فارس در راستای تقویت جذب و پذیرش:

1-    بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در مدارس آموزش و پرورش برای شناسایی و جذب استعدادهای برتر. 

2-    استفاده از توانمندی‌های طلاب امین و مبلغین طرح هجرت در فرآیند معرفی و هدایت علاقه‌مندان.

3-    راه‌اندازی کمیته جذب و پذیرش مستقل در مدرسه علمیه به منظور انسجام‌بخشی و تسریع روند جذب و پذیرش.

4-    آشنایی نسل جوان با اهداف، ساختار و برنامه‌های حوزه‌های علمیه به عنوان بهترین نوع تبلیغ.

5-    راه‌اندازی دبیرخانه تخصصی برای ساماندهی امر جذب و پذیرش.

6-    بهره‌برداری از پتانسیل‌های فرهنگی موجود در کانون‌های مساجد، گروه‌های قرآنی خانگی و پایگاه‌های مقاومت.

مروری بر اقدامات موثر حوزه علمیه فارس در تقویت جذب و پذیرش طلاب

این اقدامات نقاط عطفی برای پویایی بیشتر در جذب و پذیرش طلاب، با نگاه راهبردی به نیازهای تبلیغی در عرصه‌های مختلف و در راستای سیاست‌های توسعه‌ای حوزه علمیه استان فارس و اهتمام به تربیت نیروهای کارآمد برای آینده انقلاب اسلامی خواهد بود.

 

ارسال نظرات