۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳
کد خبر: ۷۸۷۵۲۲
مدیرعامل مؤسسه افق نو:

اسرائیل در ضعیف ترین شرایط تاریخی است

اسرائیل در ضعیف ترین شرایط تاریخی است
دیپلمات سابق کشور با بیان اینکه نظام جهانی تحت سیطره صهیونیسم است از لزوم مواجهه با کلیت این رژیم سخن گفت و افزود: ۱۰ درصد رژیم صهیونیستی در منطقه و ۹۰ درصد آن در غرب است که در حال حاضر در آسیب پذیرترین حالتش قرار دارد.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، نشست علمی تاثیر جنگ روایت‌ها بر افکار عمومی در دوره پساجنگ با ارائه دکتر غلامرضا منتظمی دیپلمات سابق ایران و مدیر عامل موسسه افق نو در دانشکده دین و رسانه برگزار شد.

وی با اشاره به نبرد ایران و رژیم صهیونیستی به دوستی خود با نادر طالب زاده اشاره کرد و گفت: تصویر درستی از این نبرد در کشور وجود ندارد و این تصویر نادرست لطماتی به کشور زده و تهدیدات امنیتی را متوجه ما کرده است. در طول تاریخ این سرزمین شاهد چنین تهدیداتی نبودیم و این درگیری امروز بزرگ ترین جنگ تاریخ ایران است و با همه نبردها متفاوت است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه مراکز نظامی، امنیتی و رسانه ای به جمع بندی درستی در خصوص رابطه اسرائیل و آمریکا نرسیده اند، گفت: هنوز برداشت درستی نیست که رژیم توسط غرب برای تأمین منافع تأسیس شده و یا اینکه رژیم کنترلی بر آمریکا دارد؟ تمدنی بر روی کار آمده است که ریشه در مذهب ندارد و تأثیرگذارترین تمدن تاریخی است. تمدن غرب تأثیراتی بر جهان دارد و از سوی دیگر صهیونیست آرمانی جهانی برای حاکمیت بر دنیا است که با سیطره مطلق اروپا و آمریکا را در کنترل خود دارد.

وی با نقل قولی از یکی از نظامیان آمریکا گفت: یک افسر نظامی آمریکا در سخنرانی و مصاحبه خود در پاسخ به توان اسرائیل در خصوص حمله به ایران گفته که اسرائیل نه تنها به رئیس جمهور آمریکا دستور می دهد بلکه آن را تنبیه می کند.

منتظمی نظام جهانی را غربی دانست و افزود: ما با یک شبکه ای درگیر هستیم که حجم بزرگی دارد و یک جنگ ابدی و وجودی در جریان است و با ظرفیت های منطقه نمی توان اسرائیل را شکست داد. در سوریه شکست جاسوسی، امنیتی و رسانه ای خوردیم و شکست ما در سوریه نظامی نبود و نشان از آسیب پذیری ما است. سرنوشت جنگ در منطقه به صورت نظامی و در غرب در بستر رسانه تعیین تکلیف می شود و باید بدانیم که غرب نیز قربانی صهیونیسم است.

مدیر عامل مؤسسه افق نو با تأکید بر اینکه 200 سال سابقه حضور در آمریکا و اروپا داشته و خود نیز 46 سال در اروپا حضور داشته است، گفت: صدها نفر اروپایی و آمریکایی را به ایران آورده ایم؛ حاج نادر طالب زاده از شهید حسن باقری الگو گرفته بود و این جمله «صددرصد شناسایی مساوی با صددرصد پیروزی است» را سرلوحه کار خود قرار داد و با همین اندیشه تمام تلاش خود را به کار گرفت تا دانسته شود فاکتور یهود در غرب کجا است و چه مقدار بازیگری و کارکرد دارد.

وی با اشاره به کتاب «قدرت لابی صهیونیستی در ایتالیا» نوشته کلودیو موفا تصریح کرد: این نویسنده کشف کرده است که بسیاری از مناسبات دنیا را یهود نوشته و کشف کرده است یهود عامل بحران در جهان هستند. اولویت وزارت خارجه ما اسرائیل نیست چون تربیت شده سیستمی و دانشی هستند که کاری به اسرائیل ندارد. تمام یهود ما را گمراه کرده است و علومی که تحت عنوان روابط بین الملل، علوم سیاسی، حقوق و... به ما آموزش داده می شوند حرف چندانی از اسرائیل ندارد.

منتظمی با تأکید بر اینکه این جنگ فقط با نابودی یک طرف تمام می شود، تصریح کرد: بلایی که بر سر ایران در صورت شکست در جنگ خواهد آمد بسیار بدتر از لیبی خواهد بود.

وی با اشاره به گردآوری و ترجمه 50 کتاب در خصوص رژیم صهیونیستی در مؤسسه افق نو اظهار داشت: تمام نهادهای بین المللی غربی بوده و تابع اسرائیل نیز هستند و در این زمینه 50 کتاب را شناسایی و ترجمه کردیم. حاج نادر به علت همین فعالیت ها توسط وزارت خزانه داری آمریکا ذیل مبارزه با تروریسم تحریم شد. ظرفیت های زیادی وجود دارد که می توان توازن منطقه ای باید بین ظرفیت های نرم و سخت برقرار کرد.

دیپلمات سابق ایران با بیان اینکه 10 درصد اسرائیل در منطقه و 90 درصد آن در غرب است، گفت: لازم است که دو جبهه را همزمان پیش ببریم اما در حال حاضر 100 درصد توان ما برای مقابله با رژیم صهیونیستی در منطقه خرج شده است که موفقیت های زیادی نیز به دست آورده و حتما لازم بوده اما نباید از جبهه غرب نیز غافل شویم. رژیم صهیونیستی در حال حاضر در جبهه غرب آسیب پذیری بالایی دارد و تنفری بی سابقه از آن در افکار عمومی جاری است.

وی به کتاب «بحران ساختگی» نوشته گرت پورتر اشاره کرد و افزود: در حال حاضر جمهوری اسلامی پاکستان با حجم انبوهی از سلاح هسته ای و برخورداری از جمعیتی قابل توجهی از بنیادگرایان مستعد تروریسم، شایسته تحریم است اما اسرائیل برنامه هسته ای ایران را به عنوان بحران جهانی معرفی کرده است. اتفاق مهسا امینی در هر کشوری ممکن است رخ دهد اما نظام جهانی علیه ما جبهه گرفت و در حال حاضر که روزانه صدها نفر مهسا امینی در غزه کشته می شوند هیچ واکنشی ندارد.

مدیر عامل مؤسسه افق نو با اشاره به فعالیت آزادی خواهان در سراسر دنیا علیه رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: ژیل دوور وکیلی بود که 200 هزار نفر وکلای بین المللی را بسیج کرد و ما آن را به ایران دعوت کردیم و توانست حکم بازداشت نتانیاهو را بگیرد. آیا سفارت و یا رایزنی ما امثال این فرد ارتباط دارد؟ متأسفانه هیچکس اندازه نادر طالب زاده اهمیت ارتباط با این افراد را نمی داند.

وی با اشاره به برگزاری کنفرانس افق نو در شهریور و بهمن هر سال در ابتدای دهه نود گفت: با مجوز ارشاد در دولت دهم فعالیت افق نو شدت گرفت و برنامه کنفرانس افق نو با حضور 60 مهمان در شهریور 92 برنامه ریزی شد و هنوز وزرای دولت پس از رأی اعتماد استقرار کامل پیدا نکرده بودند که پیش از برگزاری توسط وزارت ارشاد اصل کنفرانس لغو شد و متوجه شدیم که با تلاش ظریف این کنفرانس ضداسرائیلی ضربه خرد.

دکتر منتظمی با بیان اینکه مراکز علمی، دانشگاهی، راهبردی و مطالعاتی مسئول شکست و آسیب پذیری کشور هستند، اظهار داشت: مراکزی در غرب وجود داشته که 40 میلیارد دلار بودجه مطالعاتی دارند و نتیجه راهبردهای آنها تبدیل به متدهای جاسوسی و بحران هایی مانند بحران سوریه می شود. در حال حاضر بهترین فرصت مقابله با اسرائیل در غرب است زیرا شیشه عمر این رژیم در اروپا بوده و بسیار آسیب پذیر است و افرادی مانند رهبران سیاه پوستان آمریکا اندیشه های ضدصهیونیستی دارند.

وی با تأکید بر اینه اسرائیل آنقدر نفرت انگیز است که زمینه های مخالفت و جنبش های جهانی علیه آن ها است، بیان داشت: در حال حاضر تلاش صهیونیست معطوف به آسیب های فرهنگی و انقلاب جنسی در ایران است و این مأموریت خود را پیگیری خواهد کرد. انقلاب جنسی در سراسر دنیا توسط غرب صورت می گیرد تا راحت تر بتوانند دنیا را کنترل کنند.

دیپلمات سابق ایران با اشاره به مستنداتی در خصوص دست داشتن یهودی ها در حادثه 11 سپتامبر آمریکا بیان داشت: ممکن است ترامپ توسط اسرائیل ترور شود و این اتفاق گردن ایران انداخته شود. تمام جنگ های تاریخ را اگر مرور کنیم متوجه خواهیم شد جنگ های دیگر با جریان جهانی یهود نبوده است و این جنگ ایران تنها جنگ با نظام حاکم جهانی است. هفت اکتبر معجزه ای بود که همه چیز را عوض کرد و فرصت ها را در اختیار ما قرار داد و الان در ضعیف ترین شرایط تاریخی است.

ارسال نظرات