۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹
کد خبر: ۷۸۸۹۷۴
سردار معظمی گودرزی خبر داد؛

یک ماه کسری خدمت سربازی برای مشمولان دارای مهارت

یک ماه کسری خدمت سربازی برای مشمولان دارای مهارت
معاون آموزش قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: مشمولانی که پیش از خدمت، مهارت‌های لازم را کسب کرده و خود را معرفی کنند از حداکثر یک ماه کسری خدمت سربازی بهره مند می شوند.
به گزارش خبرگزاری رسا، سردار فرامرز معظمی گودرزی معاون آموزش قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه افتتاح مجتمع شهید شاکری در گفت‌وگویی گفت: با توجه به فرمان فرمانده معظم کل قوا و تدابیری که در ستاد کل نیروهای مسلح اتخاذ شده است، هدف‌گذاری برای تبدیل دوران خدمت سربازی به دوره‌ای از رشد و تکامل برای کارکنان وظیفه، به‌ویژه در زمینه مهارت‌آموزی و اشتغال پس از خدمت، آغاز گردیده است.
 
معاون آموزش قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: این برنامه شامل سه گام اصلی؛ پیش از خدمت، در دوران خدمت و پس از خدمت است. در گام پیش از خدمت، به مشمولین عزیز که قصد ورود به خدمت سربازی را دارند، مشوق‌هایی برای فرهنگ‌سازی در حوزه مهارتی پیشنهاد شده است.
 
وی ابراز کرد: از جمله این مشوق‌ها، امکان استفاده از حداکثر یک ماه کسری خدمت سربازی برای افرادی است که پیش از خدمت، مهارت‌های لازم را کسب کرده و خود را معرفی کنند.
 
گودرزی بیان کرد: دانش آموزان رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش که بیش از ۲ هزار ساعت آموزش مهارتی می‌بینند و کسانی که در دوره‌های آموزشی و مهارتی کوتاه مدت مؤسسات آموزشی شرکت کرده باشند مشمول این کسر خدمت تشویقی می‌شوند.
 
وی تصریح کرد: سربازان در بدو خدمت غربالگری می شوند و کسانی که دارای مهارت های خاصی هستند؛ شناسایی شده و بر اساس نیازهای بالفعل نیروهای مسلح به کار گرفته می‌شوند.
 
معاون آموزش قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: مدیران آموزشی ضمن تشخیص استعدادهای جوانان، برنامه‌های آموزشی مرتبط با نیازهای شغلی استان‌ها را طراحی کرده و آموزش‌ها را به گونه‌ای پیش می‌برند که ضمن تنوع و انتخاب آگاهانه، نیازهای محلی را نیز مد نظر قرار دهند. به علاوه، گروه‌های کاری مهارتی تا اشتغال برای شناسایی نیازهای شغلی در هر استان تشکیل شده و اطلاعات مربوطه به قرارگاه‌های مهارتی سازمان‌های نیروهای مسلح اعلام می‌شود تا مسیر آموزش را بر این اساس دنبال کنند.
 
گودرزی گفت: این طرح با همکاری بیش از ۲۸ دستگاه اجرایی، ظرفیت‌های آموزشی گسترده‌ای را فراهم کرده و تا کنون بالغ بر چهارده هزار محیط کار واقعی به صورت استاد-شاگردی برای نیروهای مسلح ایجاد شده است. 
 
وی عنوان کرد: در حال حاضر ۴هزار کارگاه آموزش کلاسیک را در مجموعه های نیروهای مسلح داریم و ۳هزار و پانصد نیروی مربی از بین کارکنان پایور و وظیفه شناسایی شده اند تا امکان بسط و توسعه بیشتر مهارت را در بین سربازان داشته باشیم.
 
گودرزی بیان کرد: از سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵۰ مجتمع آموزشی در راستای ایجاد بهره مندی بیشتر از این حوزه ایجاد شده است که قریب به ۸۰ درصد آنها به بهره برداری رسیده و مابقی آنها نیز در کوتاه ترین زمان افتتاح خواهند شد.
 
وی افزود: در راستای حل چالش‌های اشتغال و بیکاری کشور، اقدامات فراوانی در حال انجام است که هدف از آن بهبود وضعیت اجتماعی و حل مشکلات موجود در حوزه خانواده و جمعیت می‌باشد. به ویژه در حوزه اشتغال پس از خدمت، ما موظفیم تا سه سال پس از پایان خدمت سربازان، وضعیت اشتغال آنها را رصد و پیگیری نماییم. این سربازان نیازمند حمایت‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف هستند.
 
معاون آموزش قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: یکی از اقدامات مؤثر در این راستا، ارائه تسهیلات خود اشتغالی است که تحت تسهیلات تبصره ۳ دولت ابلاغ شده است. با کمال خوشحالی، نیروهای مسلح توانسته‌اند بالاتر از میانگین درصد تحقق دستگاه‌های حمایتی، فعالیت‌های موثری در این زمینه انجام دهند. 
 
گودرزی افزود: تاکنون ۴۰ هزار نفر از سربازان از این تسهیلات بهره‌مند شده‌اند و سربازانی که مهارت لازم را کسب می‌کنند به آنان تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی از محل تبصره ۳ اعطا می‌شود.
ارسال نظرات