به مناسبت هفته وحدت صورت گرفت؛
آیین غبارروبی حرم مطهر شاهچراغ؛ نمادی از وحدت اسلامی

فارس- همزمان با آغاز هفته وحدت و ایّام ولادت با سعادت پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق علیه السلام، آیین غبارروبی و گلابشویی حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ(ع) برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، همزمان با آغاز هفته وحدت و ایّام ولادت با سعادت پیامبر اعظم حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق علیه السلام، آیین غبارروبی و گلابشویی حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم شاهچراغ(ع) برگزار شد.
در این آیین معنوی حجج الاسلام و المسلمین دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس، کلانتری تولیت حرم مطهر، شیخ عبدالواحد خواجوی امام جمعه اهل سنت شیراز، میرشکاری معاونت فرهنگی حرم مطهر و جمعی از علما و روحانیون حضور داشتند.
حرم حضرت احمد بن موسی (ع) در شیراز، نمادی از همدلی و وحدت امت اسلامی است. این مکان مقدس همواره میزبان شیعیان و اهل سنت بوده و مراسم مذهبی مشترک و احترام متقابل میان پیروان مذاهب مختلف، نشاندهنده نقش مهم حرم در ترویج همگرایی و تالیف قلوب است.
وحدت و همدلی که در سایه حرم شاهچراغ شکل میگیرد، الگویی عملی برای امت اسلامی در کنار یکدیگر زیستن و مقابله با تفرقهافکنی دشمنان است.
ارسال نظرات