۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
کد خبر: ۷۹۳۳۸۷

جشنواره تئاتر لرستان؛ تجلی تعهد هنرمندان و هم‌افزایی نهادهای فرهنگی

جشنواره تئاتر لرستان؛ تجلی تعهد هنرمندان و هم‌افزایی نهادهای فرهنگی
لرستان- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با تأکید بر ضرورت استمرار جشنواره تئاتر استان، این رویداد را بستری برای جریان‌سازی فرهنگی در سطح استان دانست و افزود: با همدلی و حمایت نهادهای فرهنگی، هنری و شهری، می‌توان مسیر تعالی این جشنواره را هموار ساخت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، اعظم روانشاد، در دومین جلسه شورای سیاست‌‌گذاری سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان با اشاره به تجربه موفق سال گذشته این رویداد گفت: این جشنواره با حمایت قرارگاه شهید آوینی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری همراه بود. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه هنرمندان با تمام توان پای کار برگزاری جشنواره بودند، افزود: این روحیه همدلی و خلاقیت، امسال نیز در تمرین‌های گروه‌های نمایشی به‌وضوح دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه جشنواره متعلق به هنرمندانی است که تنها چند روز در سال فرصت دیده شدن دارند، افزود: با توجه به میزبانی بروجرد از این رویداد، شهرداری بروجرد و شورای شهر شهرستان برای ایفای نقش مؤثر در اجرای جشنواره می‌توانند اثرگذار باشند که جشنواره‌ای درخور شأن لرستان برگزار شو‌د.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان به نقش دبیر جشنواره سی‌وهفتم در برگزاری جشنواره اشاره کرد و گفت: تعهد شخصی آقای شاهوردی پشتوانه‌ای ارزشمند برای جشنواره است و نشان‌دهنده ظرفیت‌های انسانی استان در حوزه فرهنگ و هنر است.

روانشاد با اشاره به ظرفیت‌های بخش خیابانی جشنواره، آن را فرصتی برای افتخارآفرینی هنرمندان دانست و افزود: این بخش با مشارکت گسترده هنرمندان می‌تواند به بستری برای تعامل مستقیم با مردم و نمایش خلاقیت‌های بومی تبدیل شود.

وی با تأکید بر اینکه جشنواره تئاتر لرستان نباید صرفاً یک رویداد سالانه باشد، افزود: این جشنواره باید به جریان‌سازی فرهنگی در سطح استان منجر شود که می‌توان با همدلی و حمایت نهادهای فرهنگی، هنری و شهری این مسیر را هموار ساخت‌‌.

سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر لرستان ۲۲ تا ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۴ به میزبانی شهرستان بروجرد برگزار می‌شود.

ارسال نظرات