کارگاه مخاطب شناسی در حوزه علمیه اردبیل برگزار شد
خبرگزاری رسا ـ نخستین کارگاه آموزشی مخاطب شناسی، با حضور طلاب و روحانیون حوزه علمیه اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، نخستین کارگاه آموزشی مخاطب شناسی روز گذشته به همت دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد اردبیل در سالن اجتماعات حوزه علمیه این شهر برگزار شد.
سعید سعادتی، سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد استان اردبیل هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را آشنایی مبلغان با تبلیغ چهره به چهره عنوان کرد و گفت: با توسعه دانش بشری، نیاز به مخاطب شناسی در تبلیغ دین بیش از گذشته مورد توجه قرار می گیرد.
وی خاطر نشان کرد: این کارگاه آموزشی که با شرکت ائمه جماعات، مدیران و فعالان کانون های مساجد و رابطین طرح چهره به چهره استان همراه بود، نتابج قابل توجهی را در پی داشت.
سعادتی خاطر نشان کرد: در این کارگاه یک روزه شرکت کنندگان با راهکارهای مناسب مخاطب شناسی، شیوه های برخورد مؤثر در ارتباط با محیط کاری و اجتماعی و فنون ارتباط چهره به چهره آشنا شدند.
گفتنی است، در کارگاه آموزشی مخاطب شناسی، محمد درویشی از اساتید کشوری، به ارائه مطالبی در خصوص نحوه برقراری ارتباط با مخاطبان پرداخت.
لازم به یادآوری است، این کارگاه به همت دبیرخانه کانون های مساجد و حوزه علمیه اردبیل برگزار شد.
ارسال نظرات