۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
کد خبر: ۷۹۵۳۸۷

دیپلماسی حسینی راه تعامل آذربایجان‌ شرقی با استان‌های عراق

دیپلماسی حسینی راه تعامل آذربایجان‌ شرقی با استان‌های عراق
تبریز- معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان‌ شرقی، گفت: برای رفع بخشی از مشکلات و بهبود زیرساخت‌های پذیرش زائران، نیاز به دیپلماسی فعال میان استانداری آذربایجان‌ شرقی و استانداری‌های کشور عراق داریم که باید در قالب "دیپلماسی حسینی" دنبال شود.

به‌ گزارش خبرگزاری رسا از آذربایجان شرقی، مهراب داوری، معاون امنیتی و انتظامی استاندار و جانشین ستاد اربعین حسینی استان، در همایش تجلیل از مواکب اربعین حسینی استان آذربایجان‌ شرقی با تشریح اقدامات انجام‌ شده در سال 1404، از مشارکت گسترده مردم، نهادها و دستگاه‌های اجرایی استان در خدمت‌رسانی به زائران حسینی خبر داد و گفت: اربعین حسینی، نماد وحدت امت اسلامی و جلوه‌ای از قدرت نرم جمهوری اسلامی است.

وی افزود: خدمت به زائران حضرت سیدالشهدا(ع) از افتخارات مردم آذربایجان‌ شرقی است و همه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای مردمی و نیروهای بسیجی با همدلی و اخلاص در این مسیر عاشقی گام برداشتند.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان‌ شرقی با اشاره به آمار فعالیت موکب‌های استانی،‌ گفت: امسال بیش از 51 موکب از استان آذربایجان‌ شرقی در شهر های کربلا، نجف، سامرا و مرزهای منتهی به عراق برپا شد که روزانه بیش از 20 هزار زائر در آن‌ ها اسکان یافتند و حدود 170 هزار وعده غذایی میان زائران توزیع شد.

داوری از فعالیت 15 کمیته تخصصی در قالب برنامه‌ریزی و پشتیبانی مراسم اربعین خبر داد و گفت: در قالب کمیته زیرساخت، بیش از 23 دستگاه ماشین‌ آلات سنگین به مرز مهران اعزام شد و کمیته بهداشت و درمان نیز با استقرار 11 دستگاه آمبولانس و نیرو های اورژانس، روزانه به‌طور میانگین به 850 زائر خدمات درمانی ارائه داد.

به‌گفته وی، در طول ایام اربعین بیش از 93 هزار و 500 نفر زائر در موکب‌های استان اسکان یافتند و روند اعزام و بازگشت بیش‌از 90 هزار نفر از زائران ثبت‌نام‌شده بدون هیچ‌گونه مشکل حمل‌ونقلی انجام شد.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار آذربایجان‌ شرقی عنوان کرد: نه‌تنها در مرزهای مسیر زائران اربعین مشکل حمل‌ونقلی نداشتیم، بلکه در پشتیبانی از سایر استان‌ها نیز مشارکت فعال داشتیم.

داوری با تأکید بر لزوم هماهنگی فرامرزی در برنامه‌ریزی اربعین تصریح کرد: برای رفع بخشی از مشکلات و بهبود زیرساخت‌های پذیرش زائران، نیاز به دیپلماسی فعال میان استانداری آذربایجان‌ شرقی و استانداری‌های کشور عراق داریم این همکاری باید در قالب "دیپلماسی حسینی" دنبال شود تا در سال‌های آینده روند خدمات‌رسانی روان‌تر و منسجم‌تر پیش برود.

وی با اشاره به گرامیداشت یاد شهدا در همه برنامه‌های ستاد اربعین گفت: نام و یاد شهدای مدافع حرم و خادمان زائران حسینی چراغ راه همه ما در این مسیر است خدمت به زائران امام حسین(ع) خدمتی الهی و افتخاری ماندگار برای مردم آذربایجان‌ شرقی است.

جانشین ستاد اربعین حسینی آذربایجان‌ شرقی با قدردانی از دستگاه‌های عضو ستاد خاطرنشان کرد: در سال جاری، چهار جلسه رسمی ستاد اربعین استان برگزار شد و با مدیریت دقیق دبیرخانه و پشتیبانی همه کمیته‌ها، هیچ مشکل امنیتی یا انتظامی قابل‌توجهی گزارش نشد این تجربه، نشانه‌ای روشن از ظرفیت بالای مردم مؤمن و انقلابی استان در اجرای مأموریت‌های ملی و مذهبی است.

وحید نستوهی
ارسال نظرات