۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۱
کد خبر: ۷۹۷۱۹۰

شعرای جوان طلبه آینده شعر حوزه هستند

شعرای جوان طلبه آینده شعر حوزه هستند
اصفهان- شاعر آئینی گفت: طلاب علاقه‌مند به شعر باید مطالعه و ممارست خود را افزایش دهند، چراکه شعر آیینی نیازمند دانش، معرفت دینی، و همچنین تسلط بر فنون و قالب‌های ادبی است.

به گزارش خبرگزاری رسا در اصفهان، محمدعلی کاروان، شاعر آئینی، در نخستین همایش «شعر و ادب فاطمی» حوزه علمیه اصفهان، با ابراز خرسندی از حضور پرشور طلاب شاعر، گفت: گردهمایی این تعداد از طلاب جوان علاقه‌مند به شعر در حوزه علمیه، بی‌سابقه و امیدبخش است و امید داریم این حرکت، مستمر و منجر به تشکیل انجمن ادبی پایدار در حوزه علمیه شود.

وی در ادامه درباره نوع فعالیت‌های شعری طلاب، اظهار داشت: جوشش در شعر ارزشمند است، اما باید با کوشش و تمرین همراه باشد. پیشنهاد می‌کنم جلسات نقد شعر به‌صورت منظم برگزار گردد تا طلاب بتوانند ضمن تقویت بن‌ مایه‌های فکری، در مهارت‌های فنی و ادبی نیز پیشرفت کنند.

استاد شعر با اشاره به تغییر نگرش‌ها نسبت به شعر آیینی، خاطرنشان کرد: در گذشته، گاه نسبت به شعر آیینی بی‌مهری‌هایی صورت می‌گرفت و آثار جوانان کمتر مورد نقد و بررسی دقیق قرار می‌گرفت؛ اما امروز با حمایت معاونت تهذیب و تربیت حوزه علمیه اصفهان، بستر مناسبی برای رشد و نقد شعر طلاب فراهم شده است.

وی افزود: طلاب علاقه‌مند به شعر باید مطالعه و ممارست خود را افزایش دهند، چراکه شعر آیینی نیازمند دانش، معرفت دینی، و همچنین تسلط بر فنون و قالب‌های ادبی است.

کاروان در پایان تأکید کرد: گام نخست در مسیر رشد شعرای طلبه، شناسایی استعدادها و سپس ارتقاء مهارت‌های فنی و تکنیکی در کنار توان محتوایی است تا شعر طلبه، هم از حیث معنا و هم از نظر ساختار، اثرگذار و فاخر باشد.

ارسال نظرات