۱۲ تير ۱۳۸۹ - ۱۶:۲۱
کد خبر: ۷۹۸۸۱
معاون آموزشی‌و‌ پژوهشی دانشکده صدا و سیمای قم:

فیلم‌نامه های دینی را به صورت جدی حمایت می‌کنیم

خبرگزاری رسا ـ معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده صدا و سیمای قم از آمادگی این دانشکده برای حمایت از هرگونه فیلم‌نامه با رویکرد دینی خبر داد و اظهار داشت: طلاب و دانشجویانی که فیلم‌های استاندارد را به ما ارائه کنند تمامی هزینه‌ها تولید آن را به صورت کامل پرداخت خواهیم کرد.
حجت الاسلام عبدالله تقي زاده معاون آموزش و پژوهش دانشکده صدا و سيماي قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام عبدالله متقی‌زاده، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده صدا و سیمای قم، امروز 12 تیرماه در مراسم معارفه شماری از مدیران و معاونان این مرکز در قم گفت: امروز نیروی انسانی مهم‌ترین بخش هر ارگانی را تشکیل می‌دهد و خوشبختانه دانشکده صدا وسیمای قم در این خصوص موفقیت چشمگیری داشته است.

وی افزود: تاکنون دانشکده صداوسیمای قم توانسته کارنامه‌ای بسیاری درخشانی را از خود ارائه کند به گونه‌ای 94 درصد از نیروهای فارغ التحصیل این دانشکده در بهترین شغل‌های مدیریتی به ویژه در رسانه ملی به کار گرفته شده‌اند.

این مقام مسؤول اظهار داشت: امروز بسیاری از طلاب و فضلای حوزه علمیه در دانشکده و سیمای قم حضور چشمگیری دارند و توانسته‌اند به خوبی نقش آفرینی کنند به همین دلیل دشمنان توجه خود را به این مرکز بیشتر کرده‌اند.

وی در ادامه از ایجاد چند رشته جدید در این دانشکده خبر داد و بدون اشاره به این رشته‌ها اظهار داشت: امیدواریم در آینده نزدیک با برنامه‌ریزی هر چه بیشتر شاهد ایجاد چند رشته جدید در این دانشکده باشیم.

حجت‌الاسلام متقی‌زاده خاطر نشان کرد: تاکنون طلاب و فضلای حوزه علمیه که در دانشکده صداوسیما فعالیت کرده‌اند توانسته اند شکوفایی بسیاری خوبی داشته باشند و در برنامه‌های دینی در سطح ملی نقش آفرینی کنند.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص فیلم نامه‌نویسی گفت: از فیلم‌نامه‌های با رویکرد دینی و مذهبی به صورت جدی حمایت می‌کنیم به همین منظور از طلاب و دانشجویان که ذوق نویسندگی دارند و می توانند در این خصوص تولیداتی داشته باشند می‌خواهیم تا ما را در این باره یاری رسانند.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده صدا و سیمای قم، افزود: فیلم‌ نامه‌ها باید از استاندارها و قابلیت‌های لازم برخوردار باشند تا بتوانیم از آن‌ها حمایت کنیم.

وی یادآور شد: امروز فقه رسانه به زمین مانده‌است و برخی مراکز آموزشی که رشته فقه رسانه در آن‌ها راه‌اندازی شده، نتوانسته‌اند به موفقیت دست‌ یابند؛ بنابراین تحقیقات و پژوهش‌های حوزوی و دانشگاهی که در این خصوص تولید شود و بتواند به عنوان منبع آموزشی دانشگاهی قرار گیرد ما به صورت جدی از آن‌ها حمایت می‌کنیم./917/پ202/ص

برچسب ها: . . . .
ارسال نظرات