۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
کد خبر: ۸۰۰۱۱۵
امام جمعه بناب:

مسئولان از نقد سازنده دانشجویان نهراسند

مسئولان از نقد سازنده دانشجویان نهراسند
آذربایجان شرقی- آیت الله سیدی بنابی با تأکید بر نقش دانشگاه در تربیت نسل آگاه، «آزادی نقد سازنده» را از نیاز‌های اساسی محیط‌های علمی دانست و از مسئولان خواست بستر رشد فکری و پرسشگری دانشجویان را فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آذربایجان شرقی، آیت الله سیدباقر سیدی بنابی، امام‌ جمعه شهرستان بناب و نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری، در آیین گرامیداشت چهل‌سالگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب، با اشاره به کارنامه چهار دهه فعالیت این مرکز دانشگاهی، اظهار کرد: دانشگاه آزاد بناب طی سال‌های گذشته نقش مؤثری در ارتقای فرهنگی، علمی، سیاسی و ارزشی منطقه داشته و بخش مهمی از مدیران و نخبگان شهرستان در این واحد دانشگاهی تربیت شده‌اند.

وی با تأکید بر ضرورت احیای فضای نقادی علمی در دانشگاه، افزود: دانشجو باید بتواند آزادانه نقد کند؛ نقدی که سازنده و با هدف رشد جامعه باشد مسئولان نیز موظف‌اند میدان را برای تقویت روحیه پرسشگری و رشد فکری دانشجویان باز بگذارند.

در ادامه مراسم، محمدباقر باقری بنابی، نماینده مردم بناب (خوشه مهر) در مجلس شورای اسلامی، ضمن تقدیر از مؤسسان دانشگاه، اساتید پیشکسوت و رؤسای سابق این واحد آموزشی، یاد درگذشتگان این مجموعه را گرامی داشت و برای آنان رحمت الهی مسئلت کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه باید در مسائل کلان منطقه نقش‌آفرینی مؤثر داشته باشد، گفت: از موضوعات زیست‌محیطی مانند نحوه مصرف سوخت مازوت گرفته تا چالش‌های شهری و کاهش آسیب‌های اجتماعی، همه این حوزه‌ها نیازمند ورود علمی و کارشناسی دانشگاه هستند.

وی افزود: بی‌تردید توسعه همه‌جانبه شهرستان بناب مرهون ظرفیت دانشگاه‌های منطقه است.

در بخش دیگری از این آیین، از بانوان شاغل در دانشگاه، مهمانان ویژه و نیز رؤسای پیشین و اساتید بازنشسته واحد بناب تجلیل شد.

مراسم با رونمایی از قرارداد جدید همکاری میان دانشگاه و بخش صنعت، و همچنین برش کیک چهلمین سال تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی بناب ادامه یافت.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی واحد بناب که در سال ۱۳۶۴ تأسیس شده، تاکنون بیش از ۳۵ هزار فارغ‌التحصیل در مقاطع مختلف داشته و هم‌اکنون سه هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

وحید نستوهی
ارسال نظرات