۰۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۸۰۱۱۹۲

تربیت پلیس تراز انقلاب با محوریت نهج‌البلاغه در فارس

تربیت پلیس تراز انقلاب با محوریت نهج‌البلاغه در فارس
فارس- رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان فارس از برگزاری همایش تخصصی نهج‌البلاغه انتظامی فارس خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسن محمدی، رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی استان فارس، در نشست خبری با تأکید بر نقش رسانه‌ها در ترویج ارزش‌های اسلامی گفت: فعالیت رسانه‌ای در مسیر اهداف نظام اسلامی اقدامی مقدس است. 
 
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب و سردار رادان بر آموزش و ترویج نهج‌البلاغه، این کتاب را اولویت فرهنگی سال جاری و مبنای تربیت پلیس تراز انقلاب اسلامی عنوان کرد.
 
محمدی از برگزاری همایش تخصصی نهج‌البلاغه انتظامی فارس خبر داد و افزود: آثار فرهنگی، ادبی و هنری در رشته‌هایی چون شعر، سرود، فیلم کوتاه، مقاله و نقاشی جمع‌آوری شده و آثار برگزیده به همایش سراسری در تهران ارسال می‌شود. اختتامیه این همایش دهم دی‌ماه در فارس برگزار خواهد شد.
 
وی با اشاره به استقبال مطلوب از فراخوان و داوری آثار توسط داوران خارج از سازمان، هدف این برنامه‌ها را ارتقای اخلاق، معنویت و کیفیت خدمت‌رسانی نیروی انتظامی با الهام از آموزه‌های نهج‌البلاغه دانست.

 

ارسال نظرات