۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹
کد خبر: ۸۰۳۲۶۸
آیت الله رمضانی در پیامی:

مسئولان به اعتراض معترضان گوش داده و اغتشاشگران مفسد را به اشد مجازات برسانند

مسئولان به اعتراض معترضان گوش داده و اغتشاشگران مفسد را به اشد مجازات برسانند
آیت الله رمضانی در پیامی با محکوم کردن آشوب های اخیر که توسط ایادی استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل رقم خورد، از مسئولان خواست به نقد و اعتراض معترضان گوش داده و اغتشاشگران مفسد را به اشد مجازات رسانده و امنیت را به جامعه اسلامی برگردانند.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت الله حسن رمضانی شاگرد برجسته علامه حسن زاده آملی و استاد فلسفه و عرفان اسلامی در پیامی با محکوم کردن آشوب های اخیر که توسط ایادی استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل رقم خورد، ضمن جدا دانستن اعتراض از اغتشاش، از مسئولان مربوطه خواست به نقد و اعتراض معترضان گوش داده و اغتشاشگران مفسد را به اشد مجازات رسانده و امنیت را به جامعه اسلامی برگردانند.

متن پیام آیت الله رمضانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم 
«و کلما اوقدوا نارا للحرب اطفاها الله و یسعون فی الارض فسادا و الله لا یحب المفسدین»

وقایع اخیر کشور که توسط ایادی استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل رقم خورد، دل هر انسان آزاده و ارزش مداری را به درد می آورد و لعن و نفرین و ناکامی این جهانی و خسران ابدی را برای نقش آفرینان مفسد به دنبال خواهد داشت.

اینجانب در کنار دیگر ولایتمداران حامی ولایت و معتقدان به انقلاب اسلامی و نظام برآمده از آن، ضمن تفکیک اعتراض به حق از اغتشاشگری باطل، اعتراض معترضان را نسبت به امور اقتصادی و معیشتی به رسمیت شناخته و اغتشاش و قتل بی گناهان و تخریب اموال عمومی و خصوصی را محکوم می نماید و از مسئولان مربوطه درخواست دارد به نقد و اعتراض معترضان گوش داده و بر اساس عدل و انصاف عمل نمایند و اغتشاشگران مفسد را به اشد مجازات رسانده و امنیت را به جامعه اسلامی برگردانند و نیر از عموم ملت دلسوز و بصیر درخواست می کند با تبعیت از مقام ولایت عظمی، دشمنان اسلام و ایران اسلامی را ناکام ساخته و صداقت و ایمان خود را به منصه ظهور برسانند.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته.

21 دی 1404
حسن رمضانی قم

ارسال نظرات