۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۸
کد خبر: ۸۰۳۶۴۸

جشن بزرگ قرآن در 40 مسجد فارس همزمان با مبعث پیامبر

جشن بزرگ قرآن در 40 مسجد فارس همزمان با مبعث پیامبر
فارس- همزمان با عید مبعث پیامبر اکرم(ص) جشن بزرگ قرآن کریم با عنوان «چلچراغ آیه‌ها» در 40 مسجد فارس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد باقر ولدان امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک ایام فرخنده مبعث پیامبر اکرم (ص) و سالروز نزول قرآن کریم، گفت: در چند روز گذشته در برخی نقاط کشور، گروهی به ایدئولوژی‌های صهیونیستی و شیطان‌صفت، با نیت باطل و توهین به ارزش‌های دینی، تلاش کردند تا با سوزاندن مساجد، اماکن مقدس و کتاب‌های مقدس، به نور قرآن و مقدسات اسلامی اهانت کنند.

وی افزود: این افراد فراموش کردند که قرآن نوری است که در قلب همه مسلمانان جهان، به ویژه مردم ایران اسلامی، جای گرفته و هرگز توسط دست‌های ناکارآمدی خاموش نخواهد شد. آیات نورانی آن همچنان به عنوان چراغ هدایت، راهنمایی و زندگی‌ساز برای همه انسان‌ها در هر دوره‌ای خواهد ماند.

ولدان ادامه داد: در همین راستا به منظور بزرگداشت قرآن کریم و ابراز انزجار از آنانی که با به آتش‌کشیدن مساجد و کلام خدا به ساحت مقدس قرآن کریم اهانت کردند، جشن بزرگداشت قرآن کریم با عنوان «چلچراغ آیه‌ها» و «جشن بزرگ قرآن» در 40 مسجد از مساجد فارس همزمان با برگزاری جشن مبعث رسول اکرم با برنامه‌های متنوعی برگزار می‌شود تا به همه آشوبگران و سرکردگان رژیم کودک‌کش و آمریکای جنایتکار اعلام کنیم که ما مسلمانان برای همیشه با تمام هستی خویش مدافع ارزش‌های اسلامی به‌ویژه قرآن کریم این کتاب مقدس و زندگی‌ساز خواهیم بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با تصریح بر اینکه این مراسم با هدف تجدید پیمان با قرآن و محکومیت توهین به مقدسات اسلامی، به‌ویژه آتش زدن مساجد و قرآن کریم در نقاط مختلف استان فارس، برگزار می‌شود، گفت: این جشن‌ها با برنامه‌های متنوعی شامل تلاوت قرآن، سخنرانی، مدیحه‌سرایی و فعالیت‌های فرهنگی همراه خواهد بود. ویژه برنامه این جشن‌ها به‌گونه‌ای طراحی شده است که عموم مردم، به ویژه معتکفین در مساجد بتوانند در آن شرکت داشته باشند.

حجت الاسلام ولدان تصریح کرد: این حرکت پاسخی قاطع به اقدامات گروه‌های اهریمنی و صهیونیست-آمریکایی است که با هدف بی‌ثبات کردن منطقه و نابودی ارزش‌های اسلامی به قرآن و مساجد توهین می‌کنند.

ارسال نظرات