۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
کد خبر: ۸۰۳۸۴۷
گزارش؛

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر
فارس- علما، روحانیون و اساتید حوزه علمیه فارس در ایام اغتشاشات اخیر ضمن حمایت از اسلام و انقلاب با سخنان تبیینی، این حملات تروریستی را محکوم و بر لزوم هوشیاری مسئولان و مردم تأکید کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، در پی حملات مسلحانه چند روز اخیر تروریست های مورد حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا و تحریک مردم به اغتشاش و آشوب و شهادت تعداد زیادی از مردم بی گناه در این اغتشاشات، علما و روحانیون و اساتید حوزه علمیه فارس در حمایت از اسلام و انقلاب، پیشرو و پرچمدار بودند و با سخنانی تبیینی، این حملات تروریستی را محکوم و بر لزوم هوشیاری مسئولان و مردم تأکید کردند.

ملت بصیر ایران به هر توطئه پاسخ قاطع خواهد داد

حجت الاسلام والمسلمین لطف‌الله دژکام نماینده ولی‌فقیه در استان فارس در مراسم عزاداری سالروز شهادت حضرت احمدبن‌موسی(ع) گفت: از سومین حرم اهل‌بیت(ع) پیامی روشن به دشمنان ایران و انقلاب اسلامی می‌فرستیم؛ ملت بصیر ایران در برابر هر توطئه علیه اسلام و کشور، با قدرت ایستاده و پاسخ قاطع خواهد داد.

امام جمعه شیراز خطاب به رهبر معظم انقلاب گفت: مردم شیراز و هیأت‌های عزاداری امروز با حضور گسترده خود نشان دادند که برای دفاع از ولایت و کیان اسلام، آماده جانفشانی هستند.

حجت الاسلام والمسلمین دژکام در ادامه با هشدار به معترضان فریب‌خورده از تبلیغات غربی افزود: هرکس در برابر پرچم اسلام بایستد، شکست خواهد خورد.

نماینده ولی‌فقیه در فارس همچنین با اشاره به نقش اصناف متدین و مردم عاشق اهل‌بیت(ع)، خطاب به مدیران کشور تأکید کرد: شما در برابر مردم مسئولید؛ باید گلایه‌ها و مطالبات آنان را بشنوید و با تمام توان برای رفع مشکلات اقدام کنید. همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، خدمت به مردم نیازمند تلاش شبانه‌روزی است و در برابر هر اقدام خیانت‌آمیز که معیشت مردم را تحت فشار قرار دهد، باید ایستادگی کرد.

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

مردم هوشیاری خود را نسبت به توطئه اخیر دشمن حفظ کنند

حجت الاسلام والمسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه فارس در حاشیه مراسم تشییع شهدای اغتشاشات اخیر شیراز با محکومیت اقدامات جنایتکارانه روزهای اخیر گفت: این شهدای گرانقدر برای امنیت مردم جان خود را تقدیم نموده اند.

وی ادامه داد: مردم عزیز ما همیشه نشان داده اند که در صحنه های مهم انقلاب اسلامی از خود حضور جاودانه ای داشته اند و امروز نیز مردم با این شکوه آمده اند بر یاوه گویی های دشمن خط بطلان بکشد.

حجت الاسلام والمسلمین محمودی ضمن محکومیت اقدامات خرابکانه اغتشاشگران خطاب به مردم فهیم ایران اسلامی گفت: مردم شریف در این توطئه های دشمن گوش به فرمایشات رهبر باشند و نسبت به وقایع روزهای اخیر آگاهی و هوشیاری خود را حفظ کنند.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ثمره خون شهدا و مجاهدت ملت است، افزود: امروز نیز مردم فارس با حضور گسترده خود پیام روشنی دادند و نشان دادند که در برابر آشوب‌طلبی و هنجارشکنی سکوت نخواهند کرد.

مدیر حوزه علمیه فارس تاکید کرد: مطالبات اجتماعی باید در چارچوب قانون و اخلاق پیگیری شود و هرگونه تخریب اموال عمومی و ایجاد ناامنی، خواست ملت نیست. محمودی همچنین از جوانان خواست با تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، پاسدار وحدت و آرامش کشور باشند.

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

اغتشاشات اخیر ادامه جنگ ترکیبی و شناختی دشمن است

حجت الاسلام والمسلمین کلانتری در نشست با خادمان حرم مطهر به جنگ شناختی و فتنه‌هایی که پس از انقلاب اسلامی برای کشور بوجود آمده، اشاره کرد و گفت: در سال‌های آغازین پیروزی انقلاب اسلامی و دهه 60، منافقین جنگ معرفتی خاصی را در کشور شکل دادند. جمعی از جوان‌ها به این گروهک التقاطی، ملحق و دچار استحاله فکری شدند. بعدها، اعضای همین گروهک در کف خیابان سنگربندی و شروع به اغتشاش و کشتار مردم بی‌گناه کردند. منافقین در حق انقلاب اسلامی ظلم بسیار کردند و در ادامه با رژیم بعث عراق و صدام جنایتکار هم‌پیمان و در آخر به فرانسه و آلبانی، متواری شدند و تا هم‌اکنون، اعضای کهنسال آن مشغول عداوت با نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

تولیت حرم مطهر در ادامه به فتنه دیگری که با نام روشنفکری دینی، در دهه ۷۰ در کشور شکل گرفت، اشاره کرد و گفت: در این دهه، جنگ شناختی و معرفتی دیگری تحت لوای روشنفکری دینی و لیبرال دموکراسی‌خواهی، در کشور شکل گرفت و فتنه های امروز نسخه ارتقاء یافته آن دوران، اما با رنگ و لعاب متفاوت است. در آن زمان مجموعه‌های عظیمی در کشور تشکیل و گروه‌های سیاسی مختلف با چندین روزنامه، هفته‌نامه و فصلنامه فعالیت می‌کردند تا بتوانند تفکر غرب را در کشور نهادینه کنند.

وی اظهارداشت: امروز ما گرفتار جنگ شناختی و ترکیبی هستیم و نیاز داریم با همه وجود تلاش کنیم. وقتی یک جنگ روانی و آتش‌افروزی در کشور آغاز می‌شود، در بدنه جامعه نگرانی عمومی ایجاد می شود و دشمن با تبلیغات دروغین به این نگرانی ها در جامعه دامن می زند. مصیبت واقعی وقتی ایجاد می‌شود که ما گرفتار تبلیغات سوء دشمن شویم و خود، ناخواسته به این نگرانی‌ها بیشتر دامن بزنیم. این برنامه اصلی دشمن است تا به این ترتیب زمینه را برای رسیدن به اهداف استعماری، ضد ملی و ضد دینی خود، مهیا کند.

استاد حوزه و دانشگاه ضمن تأکید بر اهمیت جهاد تبیین و آگاهی‌بخشی به جامعه گفت: برای خنثی‌سازی پروپاگاندای رسانه‌ای استکبار، باید با تبلیغات درست و بهره از رسانه هایی که در اختیار داریم، این صداها را که جنگ روانی و خواسته دشمن است و قصد دارد ایمان جوانان مومن انقلابی را تهی و آنها را بی انگیزه نماید تا به اهداف خود برسد، خاموش کنیم.

تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع)، در پایان، ضمن تشکر از حضور گسترده مردم ولایتمدار شیراز در راهپیمایی عزاداری شهادت که با تجدید میثاق با رهبر معظم انقلاب(دام ظله) و اعلام برائت از اغتشاشگران همراه بود، اظهار کرد: این تجمعات و حضور مردمی، ضربه‌ای کاری بر پیکر لشکریانی است که بیرون از مرزها برای مردم ما نقشه می‌کشند. ان‌شاءالله مردم مومن و آگاه ایران اسلامی، در فتنه اخیر نیز با بصیرت و حضور آگاهانه خود در صحنه، همچون گذشته، دسیسه و فتنه‌های بدخواهان نظام اسلامی و این مرز و بوم را نقش بر آب می‌کنند.

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

دشمن با ایجاد آشوب به دنبال دخالت نظامی در کشور است

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد باقر ولدان مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با محکومیت اقدامات خرابکارانه و اغتشاشات اخیر گفت: دشمن با بهره‌برداری از نارضایتی‌های اقتصادی و معیشتی مردم، با هدف ایجاد فضای بی‌اعتمادی و آشوب و در نهایت، ایجاد مقدمات لازم برای دخالت نظامی خارجی را مدنظر دارد.

وی افزود: این در حالی است که ایران در طول تاریخ خود، با چالش‌های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی متعددی روبرو بوده و همواره توانسته است با اتکا به استقامت و اتحاد مردم، از این بحران‌ها عبور کند. جهانی شدن ایران و جایگاه آن در جبهه مقاومت، آن را به نمادی برای آزادی‌خواهان در سراسر جهان تبدیل کرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ولدان تأکید کرد: دشمنان ایران، با علم به این موضوع که ضربه زدن به این کشور به سادگی امکان‌پذیر نیست، به دنبال ایجاد آشوب و جنگ ترکیبی هستند که بتواند با بهره‌گیری از نقاط ضعف و آسیب‌پذیری‌های موجود، به اهداف شوم خود دست یابد.

وی با تصریح بر اینکه سه دسته جاهل، معترض و افراد مزدور دشمن در فتنه اخیر در خیابان حضور دارند، گفت: ما نسبت به جاهل فریب خورده وظیفه تبیین و نسبت به معترضان، وظیفه تسکین داریم و با آنان همدردی می‌کنیم اما نسبت به شخص مزدور باید با تنبیه و تادیب وارد شد، چون اینجا بحث امنیت مردم مطرح است. کسی که به اموال عمومی و کسب و کار مردم خسارت وارد می‌کند حتماً مزدور و اغتشاشگر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس گفت: باید بیداری خود را در کنار دینداری حفظ کنیم و مراقب باشیم در جنگ شناختی دشمن فریب نخوریم و ناخودآگاه جزو سیاهی لشکر جبهه مزدور نباشیم.

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

مردم ایران خود را از اغتشاشگران و تروریست ها جدا می دانند

حجت الاسلام والمسلمین طاهری دبیر جامعه روحانیت شیراز در حاشیه مراسم تشییع شهدای اغتشاشات اخیر فارس گفت: مردم فهیم ایران خود را از اغتشاشگران جدا کرده اند.

وی اظهارداشت: از ابتدای انقلاب تاکنون ثابت شده است که ملت ایران هیچگاه با تروریست ها و منافقین و جنایتکاران همدست نبوده اند و این اندک افرادی که حضور پیدا می کنند در حقیقت نوکرهای بی جیره و مواجب دشمن هستند.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری خاطرنشان کرد: همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند با کسانی که اعتراض دارند باید صحبت شود اما با کسانی که به دنبال آشوب و اغتشاش هستند باید برخورد قاطع صورت بگیرد.

وی خطاب به مسئولین و مدیران کشور گفت: رهبر انقلاب ماه ها قبل فرمایشاتی داشتند نسبت به وضعیت معیشت مردم و مستضعفین که اگر توجه بیشتری صورت گرفته بود شرایط به این نقطه نمی رسید.

تولیت حرم آستانه اظهارکرد: به ویژه اینکه بعد از جنگ 12 روزه که ملت ایران همه آمدند در میدان دفاع از اسلام و انقلاب و امروز نیز مسئولین باید خود را خدمتگزار مردم بدانند چراکه در نظام اسلامی ارزش مسئولیت به نوکری مردم کردن است.

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

دست پلید آمریکا و اسرائیل پشت اقدامات آشوبگران است

آیت الله کلانتری نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری و رئیس جامعه اساتید حوزه علمیه فارس با محکومیت اقدامات خرابکانه اغتشاشگران در روزهای اخیر گفت: متاسفانه عده ای با سوء استفاده مطالبات به حق مردم در زمینه معیشت، دست به اقدامات آشوبگرانه زدند.

وی افزود: در حوادث این چند روز چندین نفر ازحافظان امنیت و همچنین مردم عزیز ما طی این اقدامات تروریستی به شهادت رسیدند و ما می دانیم که دست پلید آمریکای جنایتکار و اسرائیل کودک کش پشت این اقدامات است.

آیت الله کلانتری با اشاره به راهپیمایی سراسری دوشنبه در محکومیت اقدامات اغتشاشگران خطاب به مردم فارس گفت: از مردم شریف فارس بر دیگر دعوت می کنیم که یکی از صحنه های مهم انقلاب اسلامی حضور پرشور داشته باشند تا هم بساط فتنه گران و آشوب آفرینان برچیده شود و هم پیام انسجام و وحدت ملت ایران به دشمن منعکس شود.

دشمن در صورت تکرار خطای خود با پاسخ قاطع ملت ایران مواجه خواهد شد

آیت الله ملک حسینی در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای امنیت ضمن محکومیت حمایت دشمنان از اغتشاشات و آشوبگری در کشور گفت: با وجود مردم بصیر و همیشه در صحنه و آگاه ایران همه توطئه های  دشمنان عقیم خواهد بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: به دشمنان اسلام به خصوص آمریکایی ها و اسرائیلی ها اعلام می کنیم که در مقابل اراده این ملت خودتان را به زحمت نیندازید چراکه آزموده را آزمودن خطاست.

وی با اشاره به تهدیدات آمریکای جنایتکار برای حمله نظامی افزود: دشمنان ما اگر از شکست های گذشته درس نگرفته اند می توانند دوباره امتحان کنند اما دوباره با پاسخ قاطع و کوبنده ملت ایران مواجه خواهند شد چراکه این ملت با مردانگی و رشادت در مقابل زورگویان خواهند ایستاد.

آیت الله ملک حسینی ضمن بزرگداشت یاد و نام شهدای اخیر امنیت در اغتشاشات خاطرنشان کرد: تقدیم این شهدا نشان داد که ملت بزرگ ایران اسلامی در مکتب سیدالشهدا پروش یافته اند.

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

دشمن می خواهد مطالبات مردم را به فتنه و اغتشاش تبدیل کند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین بهرامی‌نسب رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون فارس، با تأکید بر لزوم جداسازی مطالبات و اعتراضات مشروع مردمی از اغتشاشات هدایت‌شده، به تبیین ابعاد جنگ ترکیبی دشمن، نقش رسانه و روایت‌سازی در انحراف مطالبات، و مسئولیت طلاب و روحانیون در میدان جهاد تبیین و آرایش جنگی فرهنگی پرداخت.
 
وی با بازخوانی تجربه تاریخی ۹ دی، بر ضرورت حضور آگاهانه و فعال نیروهای انقلابی برای حفظ آرامش، امید و انسجام اجتماعی تأکید کرد.
 
عضو شورای نهادهای حوزوی فارس یادآور شد: دشمن به‌خوبی می‌داند که فشار اقتصادی، مشکلات معیشتی یا ضعف‌های مدیریتی، می‌تواند زمینه نارضایتی اجتماعی ایجاد کند. اما آنچه این نارضایتی را به فتنه تبدیل می‌کند، تحریف واقعیت‌ها، وارونه‌نمایی مطالبات و القای ناامیدی مطلق است.
 
وی اظهارکرد: دشمن تلاش می‌کند مطالبات مردم را از مسیر منطقی و قانونی خارج کرده و آن را به تقابل با اصل نظام و ارزش‌های دینی سوق دهد. در این نقطه، اگر بصیرت نباشد، مرز حق و باطل مخدوش می‌شود. ۹ دی به ما آموخت که مطالبه‌گری آگاهانه، با فتنه‌گری کور تفاوت ماهوی دارد و تشخیص این مرز، نیازمند بصیرت است.
مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر
 
مسئولان آرامش را در مسائل معیشتی مردم برقرار کنند

حجت الاسلام و المسلمین سید محسن قائمی مشاور امور روحانیون استاندار فارس با تقدیر از حضور مردم در حماسه 22 دی اظهارداشت: مردم ایران بار دیگر در بزنگاه‌های حساس نشان دادند که نظام جمهوری اسلامی که برخاسته از بطن همین مردم است، با حضور خود، تمامی توطئه‌های علیه نظام را ختم به خیر می‌کند.

وی در پی وقایع و اغتشاشات اخیر، ضمن تأیید حقانیت مطالبات معیشتی مردم، اظهارداشت: رسانه‌های معاند و دشمنان خارجی درصدد خدشه‌دار کردن امنیت ملی بودند.

مشاور استاندار فارس در امور روحانیت افزود: اعتراض حق طبیعی مردم است؛ مردم به لحاظ معیشتی در نگرانی و عسر و حرج هستند و به شایستگی می‌خواستند اعتراض خود را به گوش دولتمردان برسانند.

حجت الاسلام قائمی افزود: پس از جنگ دوازده روزه، آمریکا و اسرائیل در صدد بودند تا از این اعتراضات به حق سوءاستفاده کنند و آن را به سمت آشوب کشیدند و کشور برای چند روز دچار مشکل شد.

مشاور استاندار تأکید کرد: اعتراضات مردم به حق بود، اما چون در این راستا توطئه دشمنان قرار گرفت، هم مردم و هم نیروهای امنیتی آسیب دیدند. خوشبختانه مردم بلافاصله صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند و با حضور گسترده در راهپیمایی 22 دی ماه که در واقع 22 بهمن دیگری بود، تمام افکار شیطانی آمریکا، اسرائیل و اجنبیان را برملا و خنثی کردند و حمایت و وفاداری خود را از نظام جمهوری اسلامی نشان دادند.

قائمی در پایان تاکید کرد: مسئولان موظف‌اند دغدغه‌های مردم را در بحث معیشت در نظر بگیرند و ان‌شاءالله کاری کنند که مردمی که با وجود نگرانی معیشتی این‌گونه پشت نظام ایستاده‌اند، آرامش را در حوزه معیشت خود ببینند.

ملت ایران با حضور تاریخی خود درس بزرگی به ایادی استکبار داد

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ملک‌مکان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس در حاشیه راهپیمایی مردم شیراز گفت: ملت ایران ملتی هوشیار و بصیر هستند که خوب می‌دانند هدف دشمنان از برپا کردن اغتشاشات و آشوب در کشورمان چیست به همین دلیل صف خود را از تروریست‌ها جدا می‌کنند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس گفت: همه مردم دیدند که حوادث اخیر، اعتراض نیست بلکه جنایتی است که به‌دنبال برهم‌ زدن امنیت عمومی و اقتدار کشورمان است تا از این طریق دشمنان راه خود را باز کرده و خاک ایران را غصب کرده‌اند در صورتی که باز هم در نقشه‌های خود شکست خواهند خورد.

ملک‌مکان تأکید کرد: امروز ملت ایران با حفظ انسجام و وحدت ملی، مانند برهه‌های مختلف پای نظام و انقلاب خود ایستاده‌اند و اجازه نمی‌دهند خون شهدایشان پایمال شود و درس بزرگی را دوباره به ایادی استکبار خواهند داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس در پایان یادآور شد: امروز و همزمان با سراسر کشور مراسم راهپیمایی اعلام تنفر از جنایات تروریست‌های آمریکایی و صهیونیستی در تمام شهرستان‌های فارس برگزار گردید.

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

مسیر مطالبه‌گری از اغتشاش جداست

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مویدی، معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه فارس، با محکومیت اغتشاشات اخیر بر ضرورت بصیرت‌افزایی عمومی و لزوم آرایش تهاجمی در عرصه فرهنگ و رسانه، به تبیین ابعاد جنگ نرم دشمن و الزامات «جهاد تبیین» پرداخت.

وی افزود: آنچه در روزهای اخیر شاهد آن بودیم، به‌هیچ‌وجه یک اعتراض طبیعی یا مطالبه‌گری مدنی نبود، بلکه نمونه‌ای روشن از یک پروژه طراحی‌شده با هدایت و پشتیبانی جریان‌های معاند و دشمنان انقلاب اسلامی بود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه فارس اظهارکرد: در این حوادث، شاهد تخریب اموال عمومی، تعرض به امنیت روانی جامعه، اهانت به مقدسات و تلاش برای برهم زدن انسجام ملی بودیم. این اقدامات را صریح و بدون تعارف محکوم می‌کنیم، چراکه اغتشاش، هیچ نسبتی با حق‌طلبی ندارد و عملاً در زمین دشمن بازی کردن است.

اقدامات اخیر دشمن موجب وحدت و انسجام ملت ایران شد

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد انجوی نژاد در حاشیه مراسم بزرگداشت شهدای امنیت ضمن محکومیت اقدامات تروریستی و شهادت جمعی از حافظان امنیت توسط اغتشاشگران تحت حمایت آمریکا و اسرائیل گفت: مردم شریف ایران اسلامی در برابر دشمنان اسلام همیشه متحد هستند وانسجام خود را حفظ می کنند.

مسئول کانون فرهنگی رهپویان وصال شیراز با اشاره به تهدیدات نظامی دولت تروریستی آمریکا اظهارکرد: این از حماقت دشمنان ماست که با این اقدامات می خواهند ما را نابود کنند در حالی که این شهادت ها موجب وحدت و انسجام بیشتر امت خواهد شد.

وی ضمن تجلیل از مقام والای شهدای امنیت اغتشاشات اخیر اظهارکرد: مردم ما در مکتب اباعبدالله الحسین(ع) رشد کرده اند و شهادت را نعمتی برای خود می دانند و دشمنان احمق ما فکر می کنند با این شهادت ها می توانند مقابل اراده ملت ایستادگی کنند.

هتک حرمت اغتشاشگران به مسجد و قرآن موجب خشم و انزجار مردم شد

حجت الاسلام والمسلمین امیدی مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان فارس با محکومیت هتک حرمت اغتشاشگران به مساجد و اماکن مذهبی گفت: مساجد قوی ترین و موثرترین پدیده ای است که اسلام عزیز ما ایجاد کرده تا همه تحولات فردی و اجتماعی در این مکان مقدس رخ بدهد.

وی افزود: این که مساجد مورد تعرض و جسارت قرار می گیرد پیداست که مسجد اثرگذار بوده است و اگر غیر از این بود هیچگاه به سمت مسجد هجوم نمی آوردند و آنجا را تخریب نمی کردند.

حجت الاسلام والمسلمین امیدی اظهارکرد: در دوران پهلوی زندگی بدون حضور خداوند و معنویت به اوج خود رسیده بود و تلاش می کردند اعتقادات و باورهای مردم را تضعیف کنند و امروز می بینیم کسانی که از تفکر پوسیده پهلوی می کنند مساجد را محل امنی برای خود نمی بینند.

وی افزود: این ها می دانند که با حذف مسجد است که می شود آن تفکرات باطل شکل بگیرد و برای مقابله با این تفکر باید مسجد را حفظ کرد چراکه مسجد پایگاه مردمی و دینی ماست که تقویت کننده پایه های دینی و اعتقادی جامعه است.

عضو شورای نهادهای حوروی فارس اظهارکرد: از همین مساجد هست که شهدا پرورش پیدا می کنند و اگر رزمندگان ما این درخت تنومند اسلام را حفظ کرده اند همه تربیت یافته همین مساجد هستند.

وی افزود: مسجدی که محل پرورش و رشد اعتقادات باشد در مقابل آن جریان باطل دین زدایی قرار می گیرد و پس می بینیم که به مساجد یورش بردند چراکه این عنصر را در مقابل اشاعه تفکر پوسیده خود می دانند.

حجت الاسلام والمسلمین امیدی اذعان کرد: می بینیم که این تفکر ضد دینی و ضد اخلاقی چگونه در قالب اغتشاشات به باورهای عمیق مردم حمله می کنند و همین بود که به مقدسات ما یعنی مسجد و قرآن جسارت شد.

وی افزود: مردم شریف ما در این راهپیمایی ما با گرفتن قرآن در دست و با اشک و ناله انزجار خود را از این اقدامات نشان دادند و از حریت دینی و اسلام عزیز دفاع کردند.

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان فارس یادآور شد: مسجد پایگاهی برای جهاد تبیین و تربیت انسان است و موجب بیداری و بصیرت می شود و به همین دلیل مورد تعرض و جسارت معاندین قرار می گیرد می خواهند با شعارهای سخیف مردم را به خطا و اشتباه وادار کنند.  

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

آیت الله سید علی محمد دستغیب انتساب دعوت به اغتشاش را تکذیب کرد

 آیت‌الله سید علی‌محمد دستغیب در حاشیه درس خارج فقه خود که روز ۱۵ دی ۱۴۰۴ در حوزه علمیه امام صادق (ع) گویم برگزار شد، با اشاره به انتشار برخی اخبار کذب به نقل از وی اظهار داشت: متأسفانه بار دیگر عده‌ای از روی غفلت یا با اغراض خاص، مطالب نادرستی را به بنده نسبت داده‌اند که مایه تعجب است.

وی با رد شایعه دعوت به اغتشاش و اقدامات هنجارشکنانه تصریح کرد: پیش از این نیز دفتر اینجانب با صدور اطلاعیه‌ای به این اکاذیب پاسخ داده بود، اما لازم می‌دانم بار دیگر تأکید کنم که چنین سخنانی هیچ نسبتی با مواضع بنده و سایر علما و بزرگان دینی ندارد.

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه حق اعتراض و انتقاد مسالمت‌آمیز برای همگان محفوظ است، افزود: همان‌گونه که رهبر انقلاب نیز بر این حق تأکید داشته‌اند، ایجاد آشوب، تخریب اموال عمومی و خصوصی و اقداماتی که منجر به تشنج، ناامنی و وحشت در جامعه شود، شرعاً جایز نبوده و حرام است.

آیت‌الله دستغیب ادامه داد: تمام فقها و علمای اعلام بر حرمت شرعی تخریب و ناامنی اتفاق نظر دارند و اگر افرادی با سلاح امنیت و جان مردم را به خطر بیندازند و موجب قتل بی‌گناهان شوند، حکم آنان طبق آیه محاربه در قرآن کریم مشخص است. از این رو، نسبت دادن چنین رویکردهایی به اینجانب هیچ مبنای شرعی و عقلی ندارد.

وی با اشاره به جایگاه رهبری انقلاب اسلامی بیان کرد: آیت‌الله خامنه‌ای همواره در مسیر صلاح و مصلحت مردم و کشور گام برداشته و امور اجرایی را به نهادهای قانونی واگذار کرده‌اند و با نظارت بر عملکرد مسئولان، به هدایت کلان نظام می‌پردازند. روشن است که ایشان استوانه‌ای استوار برای نظام و کشور به شمار می‌روند.

این مرجع دینی همچنین با اشاره به توطئه‌های دشمنان گفت: دشمن صهیونیستی و شخص نتانیاهو تمام تلاش خود را برای کشاندن کشور به آشوب و ضربه زدن به جایگاه رهبری به کار گرفتند، اما به لطف الهی و هوشیاری مردم ناکام ماندند.

آیت‌الله دستغیب با تمجید از بصیرت ملت ایران افزود: با وجود جنایات دشمن و حتی شهادت کودکان و بی‌گناهان، مردم متدین و آگاه ایران با حفظ آرامش، نقشه‌های بدخواهان را خنثی کردند و رسوایی برای دشمنان باقی گذاشتند.

وی در پایان خطاب به منتقدان و کارشناسان اقتصادی تأکید کرد: انتظار می‌رود دلسوزانه دولت را در حل مشکلات معیشتی مردم یاری دهند و با ارائه راهکارهای عملی، به کاهش فشارهای اقتصادی کمک کنند؛ چرا که تشدید مشکلات و افزایش بار روانی جامعه به هیچ وجه به مصلحت کشور نیست.

مواضع علما و روحانیون فارس در محکومیت اغتشاشات و اقدامات تروریستی اخیر

 

ارسال نظرات