۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۱
کد خبر: ۸۰۳۹۲۱

ثبت‌نام ۴۱۵ نفر برای انتخابات شوراهای اسلامی شهرهای شهرستان کاشان

ثبت‌نام ۴۱۵ نفر برای انتخابات شوراهای اسلامی شهرهای شهرستان کاشان
کاشان- فرماندار کاشان از ثبت نام ۴۱۵ نفر برای ۳۹ کرسی در هفتمین دوره انتخابات شورهای اسلامی شهرهای شهرستان کاشان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، مجتبی راعی پیش از ظهر امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، از افزایش ۵۵ درصدی ثبت نام داوطلبان در این دوره از انتخابات، نسبت به دوره ششم خبرداد و یادآور شد: تعداد ثبت نام کنندگان سال گذشته از ۲۶۸ نفر به ۴۱۵ نفر در این دوره افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه از تعداد ۴۱۵ نفر داوطلبان ثبت نام شده،۳۶۲ نفر آقا و ۵۳ نفر خانم هستند، گفت: ۸۷ درصد ثبت نام کنندگان آقایان و ۱۳ درصد خانم‌ها هستند.

فرماندار کاشان با اشاره به گروه سنی داوطلبان افزود: در میانگین سنی ۲۵ تا ۳۵ سال ۶۴ نفر به میزان ۱۵ درصد، ۳۵ تا ۴۵ سال ۱۵۰ نفر به میزان ۳۶ درصد، از ۴۵ تا ۵۵ سال ۱۳۰ نفر به میزان ۳۲ درصد، ۵۵ الی ۶۵ سال ۵۳ نفر به میزان ۱۳ درصد و بالای ۶۵ سال نیز ۱۸ نفر به میزان ۴ درصد از ثبت نام‌ها بوده‌اند.

راعی در خصوص سطح تحصیلات داوطلبان گفت: سطح تسهیلات داوطلبان برای شورا‌های شهرها، در مقطع زیر دیپلم ۲ نفر که ۰/۵ درصد، دیپلم ۶ نفر ۱/۵ درصد، کاردانی ۱۵ نفر ۳/۵ درصد، مقطع کارشناسی ۲۰۵ نفر که ۵۰ درصد از داوطلبان هستند و کارشناسی ارشد ۱۴۶ نفر ۳۵ درصد، دکتری ۳۰ نفر ۷ درصد و حوزوی نیز ۱۱ نفر هستند که ۲/۵ درصد از ثبت نام‌ها را به خود اختصاص داده‌اند. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات