۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸
کد خبر: ۸۰۴۲۱۱
حجت الاسلام امیدی:

مساجد آسیب دیده در اغتشاشات فارس احیا می شود

مساجد آسیب دیده در اغتشاشات فارس احیا می شود
فارس- مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس گفت: در اغتشاشات اخیر تعدادی از مساجد ما در شیراز و سایر شهرها مورد تعرض آشوبگران قرار گرفت که این مساجد با کمک های مردمی احیا می شود.

حجت الاسلام حسین امیدی مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس در حاشیه نشست نهادهای حوزوی فارس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، با محکومیت هتک حرمت به ساحت مقدس مساجد گفت: در اغتشاشات اخیر تعدادی از مساجد ما در شیراز و سایر شهرها مورد تعرض آشوبگران قرار گرفت.

وی ادامه داد: بعضی از مساجد و حسینیه ها به گونه ای مورد تخریب قرار گرفت که نیاز به بازسازی دارد و این نشانه خباثت این افراد است.

حجت الاسلام امیدی اظهارکرد: هرچند خیرین بزرگوار نیز دست به کار شدند تا مساجد آسیب دیده را به کمک های مردمی احیا کنند و نکته جالب این است که حضور نمازگزاران در مساجد آسیب دیده بیشتر از قبل شده است و نشان دهنده این است که مردم متوجه شده اند که این سنگر باید حفظ شود و حتی در ایام اغتشاشات خود مردم شب ها از مساجد مراقبت می کردند.

وی از برگزاری دوره توانمندسازی و دانش افزایی ائمه جماعات بعد از فتنه اخیر خبر داد و گفت: با همکاری حوزه علمیه فارس و سازمان تبلیغات اسلامی قرار است که دوره توانمندسازی ائمه جماعات در سطح استان برگزار شود که برکات ارزشمندی خواهد داشت.

حجت الاسلام امیدی افزود: این دوره ها از هفته آینده به مدت ده روز شروع می شود و این نشست ها با موضوع هم افزایی در زمینه ارتقای همکاری ارکان مساجد برای حفظ سنگر مسجد خواهد بود.

ارسال نظرات