۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
کد خبر: ۸۰۴۳۳۵
عضو مجلس خبرگان رهبری:

دشمن می خواهد بین رهبر انقلاب و امت فاصله ایجاد کند

دشمن می خواهد بین رهبر انقلاب و امت فاصله ایجاد کند
فارس- حجت الاسلام والمسلمین دانا با اشاره به هجمه‌های اخیر علیه مقام معظم رهبری، این رفتارها را مشابه دسیسه‌های تاریخی دوران امیرالمؤمنین(ع) دانست و تأکید کرد: دشمنان همواره تلاش دارند بین امت و ولی خدا فاصله ایجاد کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا دانا نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در مراسم میلاد امام حسین (ع) در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) گفت: جامعه شیعی زمانی کامل می‌شود که افراد نسبت به مشکلات یکدیگر احساس مسئولیت داشته باشند.

وی با اشاره به جایگاه امام حسین(ع) نه‌تنها به‌عنوان امام شهادت بلکه امام حیات و زندگی معنوی، تصریح کرد که هدف اصلی دین، ساختن زندگی آباد و معنوی در دنیا و آخرت است.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری افزود: زندگی آباد تنها به ثروت مادی نیست، بلکه به رضایت و آرامش درون و خشنودی خداوند از انسان بازمی‌گردد.

وی در ادامه، به استناد آیات قرآن و روایات اهل بیت(ع)، بر اهمیت یاد خداوند در زندگی روزمره و نقش دین در سامان‌دهی سبک زندگی اسلامی تأکید شد.

امام جمعه شهرستان آباده و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: مرگ در راه خدا سعادت است و ترس از مرگ بزرگ‌ترین ضعف انسان‌هاست؛ ملتی که از شهادت نمی‌هراسد، شکست‌ناپذیر خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین دانا در بخش دیگری با اشاره به هجمه‌های اخیر علیه مقام معظم رهبری، این رفتارها را مشابه دسیسه‌های تاریخی دوران امیرالمؤمنین(ع) دانست و تأکید کرد: دشمنان همواره تلاش دارند بین امت و ولی خدا فاصله ایجاد کنند.

وی خطاب به مردم گفت: باید با بصیرت و هوشیاری مراقب باشیم تا فریب طراحی‌های دشمنان برای تفرقه میان مردم و نظام را نخوریم.

امام جمعه شهرستان آباده و عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد که نظام جمهوری اسلامی ایران تحقق آرزوی انبیای الهی در برپایی حکومت توحید است و با وجود کاستی‌ها و مشکلات، ملت ایران در مسیر تعالی و زمینه‌سازی ظهور حضرت ولی‌عصر(عج) گام برمی‌دارد.

ارسال نظرات