۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۸۰۴۸۵۸
حجت الاسلام والمسلمین رضوی مهر:

مواضع مجمع مدرسین و محققین با دشمن همخوانی دارد

مواضع مجمع مدرسین و محققین با دشمن همخوانی دارد
حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر با تشبیه محتوای یک بیانیه اخیر به سخنان نتانیاهو، آن را توهین و جسارتی علنی به پیشگاه ملت ایران خواند و گفت: این اقدام، خیانتی است که حوزه‌های علمیه، علما و مراجع تقلید آن را برنمی‌تابند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید جلال رضوی‌مهر رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، به تحلیل ریشه‌های تاریخی مواضع اخیر مجمع محققین و مدرسین پرداخت و گفت: از صدر اسلام افرادی بودند که از موقعیت‌های پیش‌آمده در مقاطع حساس تاریخ سوءاستفاده می‌کردند و با سخنان نسنجیده و نابخردانه موجب تشویش اذهان عمومی می‌شدند. امروز نیز ما شاهد همان قضایا و حکایات هستیم.

وی با اشاره به بیانیه اخیر مجمع خودخوانده محققین و مدرسین حوزه علمیه قم افزود: بیانیه‌ای که انسان وقتی متن آن را می‌خواند، فکر می‌کند نتانیاهو در اتاق کارش آن را تنظیم کرده است. این بیانیه که در واقع توهین علنی و جسارت به پیشگاه ملت بزرگ ایران اسلامی است، در حقیقت خیانتی است که یک گروه مرتکب آن شده‌اند. حوزه‌های علمیه این را برنمی‌تابند، طلاب و علما برنمی‌تابند و از همه مهم‌تر، مراجع بزرگوار تقلید ما برنمی‌تابند.

رئیس مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم تأکید کرد: این افراد باید توبه کنند. باید از قلم‌های ناروا و مملو از تهمت‌هایشان که شواهد فراوانی در طول تاریخ انقلاب اسلامی داشته، دست بردارند. البته این افراد، قلیل و اندک‌شمارند و مردم برای آنان ارزشی قائل نیستند. اینان همواره در بعضی مواقع حساس کشور، همخوانی با دشمن داشته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر در پایان هشدار داد: امروز هر سخنی که بخواهد حاکمیت نظام مقدس جمهوری اسلامی را تضعیف کند، این سخن از حلقوم آمریکا و از حلقوم اسرائیل است و مردم قطعاً با گوینده آن برخورد خواهند کرد.

ارسال نظرات