۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
کد خبر: ۸۰۵۲۱۶
آیت‌الله آملی لاریجانی:

اعلام تروریستی بودن سپاه از سوی اروپا بدعتی خطرناک و نشانه انحطاط اخلاقی غرب است

اعلام تروریستی بودن سپاه از سوی اروپا بدعتی خطرناک و نشانه انحطاط اخلاقی غرب است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد شدید از اقدام کشورهای اروپایی در تلاش برای تروریستی دانستن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این اقدام را بدعتی خطرناک و نشانه‌ای از انحطاط سیاسی و اخلاقی اروپا دانست.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت‌الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ابتدای درس خارج خود با اشاره به تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سوی اروپایی ها اظهار داشت: اروپایی‌ها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را سازمان تروریستی اعلام می‌کنند؛ واقعاً جای تأسف دارد که این کشورها چنین بدعتی را پایه‌گذاری کردند که بسیار خطرناک است.

وی افزود: سپاه پاسداران بخش مهمی از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است. آیا معنایی دارد که کشوری یا مجموعه‌ای از کشورها گرد هم بیایند و ارتش یک کشور مستقل را سازمان تروریستی بنامند؟! اگر چنین است، جمهوری اسلامی ایران نیز باید در واکنش متقابل، ارتش آن‌ها را تروریستی اعلام کند. ظاهراً هم قانونی در مجلس شورای اسلامی برای این کار وجود دارد و مقابله‌به‌مثل اقدامی معقول و منطقی است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: این چه معنایی دارد که چند کشور اروپایی با آن سابقه کثیف و شرارت‌بار خود، چنین تصمیمی بگیرند؟ انگلیس با استعمار چند صد ساله‌ خود، فرانسه با تاریخ استعمارش در آفریقا، و دیگر کشورهای اروپایی که سابقه‌ای از فجایع انسانی دارند، حالا دم از حقوق بشر می‌زنند! این‌ها واقعاً دنیا را به جنگلی تبدیل کرده‌اند که در آن هیچ حساب و کتابی وجود ندارد.

تناقض‌گویی غرب در عرصه بین‌الملل

وی با اشاره به تناقض‌گویی غرب در عرصه بین‌الملل ابراز کرد: این همان‌ کسانی هستند که بعد از جنگ جهانی دوم از نظم جهانی و صلح بین‌المللی سخن گفتند و سازمان ملل را راه انداختند؛ اما حال معلوم می‌شود که همه آن شعارها گزاف‌گویی و دروغ بوده است. هدف اصلی‌ آنان، قدرت‌طلبی، طمع و استمرار استعمار است؛ البته امروز استعمار شکل دیگری پیدا کرده است.

آیت‌الله آملی لاریجانی با انتقاد از مواضع برخی مقامات اروپایی افزود: صدر اعظم آلمان در دفاع از رژیمی غاصب صهیونیستی چنان سخن می‌گوید که گویی این رژیم از مظلومان دنیاست؛ درحالی که دادگاه‌های بین‌المللی مستقر در اروپا، سران این رژیم را متهم به جنایات جنگی کرده و حکم بازداشت برای آنان صادر کرده‌اند. با این وجود، مقام آلمانی از جنایتکاران حمایت می‌کند اما جمهوری اسلامی را متهم می‌سازد.

وی خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سینه خود را در برابر تروریسم سپر کرد؛ تروریسمی که خودِ غرب آن را ایجاد کرد. هم القاعده را غربی ها  به‌وجود آوردند تا در جنگ با شوروی از آن استفاده کنند و هم داعش را ایجاد کردند؛ حتی رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپِ قمارباز، رقبای خود مانند اوباما را متهم می‌کرد که آن‌ها داعش را تشکیل دادند؛ واقعیت هم همین است، شما این جریان‌ها را پدید آوردید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: همین قدرت‌ها ائتلافی مضحک با برخی کشورهای اروپایی برای مقابله با داعش تشکیل دادند؛ درحالی‌که تمام مقابله واقعی با داعش را سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و یارانش انجام دادند و ملت ایران نیز از آنها پشتیبانی کرد. باید گفت که شما در این زمان کجا بودید؟ شما خود ایجادکننده تروریسم هستید.

سپاه پاسداران نور چشم و افتخار ملت ایران است

وی خاطرنشان کرد: امروز نیز همین گروهک‌های تروریستی را از سوریه به عراق اعزام می کنند. بسیاری از این افراد اتباع خودشان هستند، اما حاضر نیستند آنان را در کشورهای خود بپذیرند. با این حال، حالا همین کشورها علیه جمهوری اسلامی و علیه سپاه پاسداران موضع می‌گیرند؛ سپاهی که نور چشم این کشور و مایه افتخار ملت ایران است.

آیت‌الله آملی لاریجانی در پایان تأکید کرد: جوانان ما به سپاه پاسداران افتخار می‌کنند. آنان همان‌هایی هستند که سینه‌های خود را در برابر تروریست‌ها سپر کردند. این‌که حالا بانیان تروریسم بیایند و پیشگامان مبارزه با آن را تروریست بنامند، نشانه سقوط اخلاقی و بی‌پایگی فکری و سیاسی دنیای غرب است.

ارسال نظرات