آیین تلبس طلاب مدرسه علمیه محمدیه شیراز برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، همزمان با دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، حضرت بقیةالله الاعظم(عج)، آیین تلبس هفت نفر از طلاب مدرسه علمیه محمدیه(ص) شیراز به لباس مقدس روحانیت برگزار شد.
این مراسم با حضور حجت الاسلام حائری شیرازی، مسئول مدرسه علمیه محمدیه(ص)، جمعی از اساتید، طلاب و خانوادههای طلاب برگزار گردید.
در ابتدای این آیین، حجتالاسلام ولدان، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان فارس، ضمن تبریک این مناسبت خجسته، با اشاره به مسئولیت خطیر طلاب علوم دینی اظهار کرد: لباس روحانیت، لباس خدمت، تعهد و پاسخگویی در برابر مردم و خداوند متعال است و طلاب باید با اخلاص، اخلاق نیکو و حضور مؤثر در میان مردم، پیام دین مبین اسلام را بهدرستی منتقل کنند.
وی با تأکید بر اهمیت تبلیغ دینی افزود: طلبگی مسیری مقدس اما همراه با مسئولیتهای سنگین است و روحانیت باید با بصیرت، آگاهی از نیازهای روز جامعه و عمل به سیره اهلبیت(ع)، نقش هدایتگری خود را به بهترین شکل ایفا کند.
در این مراسم طلاب مدرسه علمیه محمدیه(ص) با دستان مسئول مدرسه و حججالاسلام والمسلمین پاکدل و ولدان به لباس مقدس روحانیت ملبس شدند.