برادرم برای حفظ امنیت و ولایت فقیه جان خود را فدا کرد
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، در مراسم رونمایی از نشریه «خط»، خواهر شهید عباس اسدی با اشاره به زندگی و خصوصیات برادرش گفت: عباس اسدی چهار فرزند داشت و یکی از ویژگیهای بارز ایشان، مطیع بودن به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بود. این مطیع بودن در حد شعار نبود و واقعاً در عمل دیده میشد. کافی بود رهبر معظم انقلاب چیزی میفرمودند، او همهجوره حواسش بود که حرف رهبر اجرا شود. خود ایشان همیشه میگفت: ‘حسین زمان ما رهبر معظم انقلاب است.’
وی افزود: برادرم همواره به توصیههای رهبر معظم انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی عمل میکرد. در زندگی شخصی، مهمانیها و خرید مایحتاج خانه، همیشه به این مسئله توجه داشت. او برای حضور حداکثری مردم در انتخابات نیز تلاش میکرد و حتی سالمندان را همراهی میکرد تا رأی دهند. یکی دیگر از خصلتهای برجسته عباس این بود که همیشه سعی میکرد مشکلات مردم را حل کند و شماره تماس خود را روی میز گذاشته بود تا حتی در ساعتهای غیرکاری به مسائل مردم رسیدگی کند.
خواهر شهید ادامه داد: نام و یاد امام زمان عجل الله تعالی در زندگی شخصی و خانوادگی برادرم جاری بود و در تمامی کارهایش به آن توجه داشت. او حتی برای تأمین خانواده، اسنپ کار میکرد و با اینکه روزه بود، نمیدانیم افطار کرده بود یا با زبان روزه شهید شد و برای حفظ اتحاد مقدس و امنیت مردم، جان خود را فدا کرد.
وی با اشاره به نحوه شهادت برادرش گفت: برادرم با ۵۸ ضربه چاقو و ضربات مشت و لگد به شهادت رسید. او حتی با اغتشاشگران صحبت میکرد و سعی داشت آنها را راضی کند. با اینکه شیفتش نبود، غیرتش اجازه نداد که در خانه بماند. همه این فداکاریها در راه حفظ جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بود تا ما در امنیت زندگی کنیم.