۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
کد خبر: ۸۰۶۷۳۹
سردار نوری: 

سه باور تحمیلی ایالات متحده آمریکا در جهان فرو ریخت

سه باور تحمیلی ایالات متحده آمریکا در جهان فرو ریخت
لرستان- جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: هیمنه نظامی آمریکا، وابستگی سیاسی و اقتصادی کشورها به این کشور و الزام هم‌پیمانی با رژیم صهیونیستی سه گزاره‌ای بود که امروز با مقاومت ملت‌ها و انقلاب اسلامی ایران بی‌اعتبار شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، سردار روح‌الله نوری، جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صبح امروز در گردهمایی بزرگ پیشکسوتان سپاه لرستان که در دهکده مقاومت خرم‌آباد برگزار شد، با اشاره به تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی اظهار داشت: امروز سه باور اساسی که آمریکا دهه‌ها بر جهان تحمیل کرده بود، به‌طور کامل فرو ریخته است.

وی با بیان اینکه آمریکا همواره با تهدید نظامی، ملت‌ها را مرعوب می‌کرد، افزود: سال‌ها القا می‌کردند اگر ناوگان دریایی آمریکا حرکت کند، کشورها به لرزه درمی‌آیند؛ اما ملت ایران که در مکتب اسلام و امام خمینی(ره) تربیت شده، نه‌تنها نلرزید بلکه این هیمنه را در هم شکست.

سردار نوری با اشاره به جنگ‌ها و درگیری‌های اخیر منطقه‌ای گفت: دنیا با چشم خود دید که در نبردهای اخیر، تهدید نظامی آمریکا کارایی گذشته را ندارد و این هیمنه به چالش کشیده شده است و ملت‌ها دریافته‌اند که مقاومت در برابر آمریکا می‌تواند به پیروزی منجر شود.

وی دومین باور فرو ریخته را الزام وابستگی کشورها به آمریکا برای بقا دانست و تصریح کرد: سال‌ها القا می‌کردند کشوری بدون اتکا به آمریکا نمی‌تواند اقتصاد، امنیت، علم و رفاه خود را اداره کند، اما انقلاب اسلامی ایران عملاً ثابت کرد که می‌توان مستقل بود و روی پای خود ایستاد.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: امروز ملت‌های آزاده جهان این واقعیت را درک کرده‌اند و الگوی مقاومت ایران به تجربه‌ای الهام‌بخش در سطح جهانی تبدیل شده است.

وی سومین پایه فرو ریخته نظام سلطه را الزام هم‌پیمانی با رژیم صهیونیستی عنوان کرد و گفت: آمریکا القا می‌کرد هر کشوری که صهیونیست‌ها را به رسمیت نشناسد دوام نخواهد آورد، اما جبهه مقاومت و بیداری ملت‌ها نشان داد این گزاره نیز بی‌اساس است.

سردار نوری با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی یک رویداد صرفاً تاریخی نیست، بیان کرد: چهل‌وهفت سال از انقلاب گذشته، اما شعارها و آرمان‌های آن امروز زنده‌تر و اثرگذارتر از گذشته است و انقلاب اسلامی یک معجزه زنده و الهام‌بخش برای بشریت به شمار می‌رود.

وی با اشاره به نقش روح‌الله خمینی افزود: امام راحل با تکیه بر ایمان، مردم را از ذلت به عزت رساند، بساط سلطه استکبار را در ایران برچید و نظام جمهوری اسلامی را بنیان گذاشت.

سردار نوری همچنین با تجلیل از پیشکسوتان سپاه و بسیج خاطرنشان کرد: سپاه و بسیج از دستاوردهای بزرگ انقلاب هستند و همچنان به‌عنوان سنگرهای اصلی دفاع از اسلام، انقلاب و امنیت کشور نقش‌آفرینی می‌کنند.

وی در پایان با گرامیداشت یاد شهدا و پیشکسوتان دفاع مقدس تأکید کرد: ایستادگی امروز ایران اسلامی حاصل خون شهدا و مجاهدت رزمندگان و پاسدارانی است که همچنان نگهبان این سنگر تاریخی هستند.

برچسب ها: سپاه دشمن لرستان
ارسال نظرات