۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴
کد خبر: ۸۰۸۲۹۲
پیام تسلیت مدیر و مدرسین حوزه علمیه دارالعلوم اسلامی ریزه:

انتقام سخت از مسببان این جنایت خواهیم گرفت

انتقام سخت از مسببان این جنایت خواهیم گرفت
مدیر و مدرسین حوزه علمیه دارالعلوم اسلامی ریزه در پیامی، شهادت رهبر فرزانه انقلاب را تسلیت گفتند و با محکومیت این جنایت هولناک توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا، از ملت شریف ایران خواستند با توکل به خدا و حفظ وحدت و انسجام، انتقام سختی از عاملان این اقدام بگیرند.
به گزارش خبرنگار گروه فرق و ادیان خبرگزاری رسا، در پی شهادت جانکاه امام المسلمین، قائد فرزانه و ولی امر مسلمانان جهان، از سوی مدیر و مدرسین حوزه علمیه دارالعلوم اسلامی ریزه، پیام تسلیتی صادر شده است که بدین شرح است:
 
بسمه تعالی 
«و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون»
 
شهادت رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایران  حضرت آیت الله خامنه ای (ره) را به عموم مردم شریف داغدار ایران تسلیت وتعزیت عرض می نماییم .
آن فقید سعید پس از سالها تلاش در راه استقلال و عزت امت اسلام به مقام رفیع شهادت نائل آمد و به آرزوی دیرینه اش رسید.
 رهبری با بصیرت و عالمی فرهیخته بود که با اندیشه ای والا ، باعث افتخار ایران و ایرانی بود .
ضمن عرض تسلیت و محکومیت این جنایت هولناک توسط رژیم کودک کش صهیونیستی و آمریکای جنایتکار از عموم ملت شریف ایران خواهانیم تا با توکل به خدا و وحدت و انسجام همچون گذشته انتقام سختی از مسببان این جنایت خواهیم گرفت. (ان شاءالله)
 
«مدیر و مدرسین حوزه علمیه دارالعلوم اسلامی ریزه»
ارسال نظرات