۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۳
کد خبر: ۸۰۸۴۲۴
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان: 

مجلس خبرگان ضامن بقای اسلامیت نظام است

مجلس خبرگان ضامن بقای اسلامیت نظام است
لرستان- مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان با اشاره به نقش مستقیم و غیر مستقیم مردم در انقلاب اسلامی، گفت: نظام ما مردمی است و نمایندگان مجلس خبرگان منتخبان مردم هستند، مردم موظف به تصمیمات آنان در انتخاب رهبری هستند.

حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در لرستان، ضمن عرض تسلیت در پی شهادت امام امت اسلامی، با اشاره به نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی اظهارداشت: مردم به صورت مستقیم و غیر مستقیم در نظام جمهوری اسلامی نقش دارند چراکه نظام ما مردمی است.

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان با اشاره به اینکه خبرگان رهبری منتخبین مردم هستند، افزود: با توجه به اینکه انتخاب رهبری از سوی خبرگان صورت می گیرد، مردم موظف به تبعیت هستند.

وی با بیان اینکه اعتقاد ما بر این است که هیچ نظامی مشروعیت ندارد مگر به امر ولی‌ عنوان کرد: حکومتی مشروعیت پیدا می کند که پشتوانه آن آیات قرآن باشد.

حجت‌‌الاسلام موسوی خاطرنشان ‌کرد: ولی فقیه نایب امام زمان(عج) است و ما حکم را از ایشان می‌گیریم، کسی که از طرف مجلس خبرگان انتخاب می‌شود شاخص‌های مطیع، شجاع، مدیر، مدبر بودن را دارد و بر همه مردم واجب است که از ایشان تبعیت کنند.

حجت‌الاسلام موسوی با تاکید بر حفظ وحدت و انسجام و دوری از تفرقه در امت اسلامی بیان‌کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری وحدت بین مردم در جامعه لازم است تا بتوانیم انتقام شهادت حسین زمان را از یزید زمان بگیریم.

وی بیان‌داشت: با وحدت، همراهی و انسجام ملی به دور از تفرقه افکنی باید راه امام شهید را ادامه دهیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان عنوان‌کرد:اگر یکپارچگی، همکاری و همراهی، همدلی و هماهنگی بین امت باشد نتیجه پیروزی خواهد بود به شرط اطاعت از خداوند و رسول خدا.

ارسال نظرات