۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۸
کد خبر: ۸۰۸۵۴۳
سخنگوی فراکسیون دفاع و اقتدار ملی مجلس شورای اسلامی:

حضور مردم در خیابان‌ها جهاد امروز ملت ایران است

حضور مردم در خیابان‌ها جهاد امروز ملت ایران است
چهارمحال و بختیاری - احمد راستینه حضور در میدان را جهاد امروز ملت ایران و باطل‌السحر نقشه‌های دشمنان دانست و گفت: دشمن به معدود مزدوران و خائنان داخلی در وطن دل بسته است، مردم اما با حضور در مساجد و میادین شهر، نیروهای امنیتی و انتظامی و نیروهای مسلح را یاری می‌کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه در جمع سوگواران امام امت حضرت امام خامنه‌ای (ره) در مسجد امام رضا (ع) شهرکرد با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب و اشاره به اینکه هر یک از ما سهمی در شکل‌گیری حکومت عدل الهی داریم که باید ایفا کنیم، اظهار کرد: امروز حضور در میدان، حفظ وحدت و انسجام و البته دعا و تضرع به درگاه الهی در این ماه مبارک رمضان برای نصرت و پیروزی، رسالت ما در این برهه حساس است.

نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی با ذکر اینکه ملت ایران ۴۷ سال ندای استقلال و آزادی سر داده و البته هزینه این حریت را داده است، ادامه داد: طراحی‌های آمریکای جنایتکار و همدست خبیث او رژیم منحوس صهیونی علیه کشورمان به علت همین استقلال و عزت و اقتدار ملت ایران است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: همه ما تربیت یافتگان مکتب امیرالمومنین (ع) هستیم که فرمودند خداوند متعال همه انسان‌ها را آزاد آفریده پس بنده هیچ‌کس نباش.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تصریح اینکه قبل از انقلاب یک سلسله ضعیف ناکارآمد و غرب پرست در کشور حکومت می‌کرد، گفت: متون تاریخ گواه این ضعف و ناکارآمدی است که کشور را به قیمت ناچیز واگذار کرده و تمام ظرفیت‌های ایران را در اختیار آمریکا و اسرائیل قرار دادند و همه آرزوهای خود را در غرب جستجو می‌کردند.

انقلاب اسلامی برنامه اسرائیل بزرگ را زمین‌گیر کرد

راستینه با تأکید بر اینکه جهان غرب و در رأسش، آمریکای جنایتکار، با آوردن صهیونیست‌ها به قدس اشغالی برنامه طراحی اسرائیل بزرگ در منطقه را برنامه‌ریزی کرده بود، افزود: اما مردی از دل مکتب امام صادق (ع) قیام کرد و با پایه‌ریزی انقلاب اسلامی، تمام محاسبات به هم ریخت و منافع راهبردی آنان را از بین برد. امام خمینی (ره) نقشه اسرائیل بزرگ را که از نیل تا فرات را در بر می‌گرفت، بر هم زد، انقلاب اسلامی ۴۷ سال است که این طراحی غرب را زمینگیر کرده است. 

وی با یادآوری اینکه دشمنی دشمنان آمریکایی صهیونیستی با ما دشمنی هویتی و وجودی بوده و آنان نمی‌خواهند مسلمانان چه شیعه و چه سنی پابرجا باشد، گفت: آنان البته موافق اسلام آمریکایی هستند، اما امام (ره) در سال ۱۳۴۲ مقابل این اسلام اشرافی و تامین کننده منافع آمریکایی ایستاد، رابطه اسلام آمریکایی با نظام سلطه پهلوی را افشا کرد و پرچمدار اسلام ناب محمدی (ص) شد.

راستینه تأکید کرد: آمریکا و هم‌پیاله‌های او نقشه‌های بزرگی علیه اسلام دارند یا لااقل خواهان اسلام آمریکایی هستند که یک اسلام متحجر بازی کننده در میدان غرب است که منافع نظام سلطه را تأمین می‌کند.

طراحی‌های خطرناک دشمن علیه ایران اسلامی 

سخنگوی فراکسیون دفاع و اقتدار ملی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مکتب شهید سلیمانی می‌گوید که ایران حرم است، اگر بماند کعبه‌ و حرم امیرالمومنین (ع) و حرم امام حسین (ع) خواهد ماند. 

راستینه با اشاره به طراحی خطرناک دشمن علیه ایران اسلامی، گفت: این طرح‌ها در برابر نقشه‌هایی که ذهن ملت ما را نشانه گرفته هیچ است؛ این‌ جنگ به فضل الهی با پیروزی ما تمام خواهد شد اما جنگ نرم‌افزاری علیه ذهن و فکر نوجوانان و جوانان بسیار خطرناک‌تر از جنگ امروز است.

وی یادآور شد: طراحی خطرناک دشمن این بود که ناسیونالیسم افراطی را در کشورمان تبلیغ کنند زیرا می‌دانند ناسیونالیسم افراطی اگر در اذهان عمومی شکل بگیرد، جبهه مقاومت که یک خط ممتد مبارزه علیه آمریکا با رژیم منحوس صهیونی است، شکل نخواهد گرفت.

راستینه با اشاره به اینکه امام شهید ما ایران را با تمدن هفت هزار ساله‌اش با هویت‌های دینی ما منطبق کرد، توضیح داد: امام خامنه‌ای ایرانی‌ترین ایرانی و مسلمان‌ترین مسلمان بودند و هنر ایشان، انطباق ایران با اسلام بود.

هنر امام خامنه‌ای انطباق ایران با اسلام بود

وی با تأکید بر اینکه همه ما به تمدن کهن ایرانی افتخار می‌کنیم، ادامه داد: همچنین بر باورهای دینی خود پابرجا بوده و مبلغ آن هستیم. امام شهید ما تاریخ ایرانی را به خوبی می‌شناختند و مکرراً بر حفظ و پاسداشت زبان و ادبیات فارسی تأکید داشتند و وجب به وجب خاک ایران را حفظ می‌کردند.

راستینه تصریح کرد: امام شهید امت یک ایرانی جدید یعنی یک ایرانی بااصالت نجیب‌زاده اما مسلمان، معتقد و مبارز بر طریق ظالم را به دنیا معرفی کردند. ایشان روایت علوی «كونا لِلظّالِمِ خَصْما وَ لِلْمَظْلومِ عَوْنا» را به شکل تمام و کمال نهادینه کردند.

وی بیان کرد: امام خامنه‌ای در عین تسلط و مباهات به علم و دانش، فرهنگ و تمدن ایرانی، زبان و ادبیات ایرانی اما با همه وجود در کنار مظلومان و ستمدیدگان و آزادگان جهان قرار می‌گیرند و این، انطباق ایران و اسلام را باید هنر مجاهدت چند دهه امامت و هدایت قائد شهیدمان بدانیم.

نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دشمن طراحی‌های سنگینی علیه ایران و انقلاب اسلامی از سال ۵۷ تا کنون ترسیم و اجرایی کرده است، بیان کرد: آمریکا تمام کشورهای منطقه را به پایگاه‌های نظامی خود تبدیل کرده و قوی‌ترین و مدرن‌ترین تجهیزات و نیروها را مستقر ساخته است و علیه کشورمان عملیات می‌کند.

اراده ملت ما مهم‌تر از قدرت موشکی ما است

راستینه ادامه داد: ایران اسلامی تنها و مقتدر به تنهایی در برابر تمام این هیمنه ایستاده و دست برتر را دارد؛ امام شهیدمان اراده ملت ایران را مهم‌تر از موشک‌ها می‌دانستند و امروز، دنیا از ایستادگی و قدرت و مقاومت ملت ما که تمام‌قد علیه دشمن متجاوز ایستاده، متحیر است.

وی با بیان اینکه فناوری موشکی گوشه‌ای از فناوری ایران اسلامی است، افزود: فناوری هسته‌ای ایران جهان را متحیر کرده است اگرچه با فتوای رهبرمان به سمت بمب اتم نرفتیم اما در بهره‌گیری صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به فناوری و قدرت بالا رسیدیم. 

راستینه با تأکید بر اینکه امام شهید ما به دانشمند ایرانی بها داد و عزت بخشید، گفت: بماند که عده‌ای هم غفلت کردند و در دانشگاه، نسبت به این امام مظلوم تهمت‌ها می‌زنند.

وی نقشه بعدی دشمن را که از جنگ ۱۲روزه آغاز شده یادآور شد و بیان کرد: آنها می‌خواستند با حمله نظامی و بی‌ثباتی ایران، نظام اسلامی را سرنگون کنند اما نتوانستند و در ۱۲ روز تسلیم شدند. آمریکا و اسرائیل و همه ناتو در جنگ ۱۲ روزه علیه ما بودند که کاری از پیش نبردند.

راستینه افزود: آنان وقتی در جنگ ۱۲ روزه نتوانستند کاری انجام دهند، دل به آشوب‌های خیابانی بستند اما ملت ایران همچون موجی خروشان این فتنه را هم جمع کرد. دشمن زمانی که دید قدرت جمهوری اسلامی به نقطه‌ای رسیده که دیگر ضربه پذیر نیست، آمریکا عریان و آشکارا به جنگ ما آمد.

دشمنان به خیابان دل بستند 

وی با تأکید بر اینکه آمریکا همه ظرفیت نظامی خود را به جنگ با ایران آورده است، ادامه داد: این خباثت‌های آمریکا علیه کشورمان به علت خشم و بغض آنها نسبت به عظمت و توانمندی‌های ملت ما است.

راستینه با یادآوری اینکه ایران خواهان جنگ نبود اما این جنگ بر ما تحمیل شد، گفت: فرض را بر این باید بگذاریم که با یک جنگ طولانی روبرو هستیم ما ذلت را نمی‌پذیریم. در این مسیر خطرات زیادی اعم از عملیات‌های روانی، شایعات، تبلیغات مسموم و ... متوجه ما خواهد شد که باید مراقبت کنیم تا گرفتار این عملیات نشویم.

وی حضور در میدان را جهاد امروز ملت ایران و باطل‌السحر نقشه‌های دشمنان دانست و گفت: دشمن به معدود مزدوران و خائنان داخلی در وطن دل بسته تا ضربه بزنند، مردم اما با حضور در مساجد و میادین شهر، نیروهای امنیتی و انتظامی و نیروهای مسلح را یاری می‌کنند و با اتحاد و انسجام، آمریکا و اسرائیل را زمین می‌زنند. 

ارسال نظرات