۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۲:۱۴
کد خبر: ۸۰۸۶۲۵
یادداشت اختصاصی خبرگزاری رسا؛

حرمت خبرگان، حریم رهبر

حرمت خبرگان، حریم رهبر
فقها و اعضای خبرگان ملت که برای انتخاب رهبر جدید در چنین روزهایی انتخاب شده‌اند خود می‌دانند که چه تکلیف الهی سنگینی بر دوش دارند.
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، این روزها برای دومین بار، جمهوری اسلامی ایران، در فقدان رهبر و امام خود سوگوار است و لحظات بسیار خطیری را می‌گذراند. 
 
مردم ایران رهبری را از دست داده‌اند که تقریباً از ابتدای پیروزی انقلاب، در مسئولیت‌های مختلف، محبوب قلوب بوده است. بزرگترها یاد دارند که رئیس جمهور مکتبی و دوست‌داشتنی ملت بود و چقدر عالمانه و حکمیانه، دوران پس از امام راحل را اداره کرد. 
 
حرمت خبرگان، حریم رهبر
 
چند نسل امروز در کشورمان که امام خمینی را ندیده بودند، با او انقلاب و ایران و آزادی و انقلاب را شناختند و حالا ناگهان با خبر شهادتش، در حیرت و حسرت و سوگ مانده‌اند. 
 
پدر امت از جهانِ گذرا به دیار پایندگان رفته و کسی که مانند کوه پشت یک ملت بود، اکنون در میان ما نیست. همان جان و جسمی که ناقص و ناقابل می‌دانست اما ... رحم الله عمی العباس! بگذاریم و بگذریم که اکنون فرصتِ‌ زاری نیست و آن‌چه بر زمین مانده مهم‌تر است از اشکی که سال‌ها باید در فقدان بزرگمان بریزیم. 
 
حرمت خبرگان، حریم رهبر
 
این روزها از برخی جنبه‌ها بسیار حساس‌تر از زمانی است که حضرت روح الله را از دست دادیم. آن روح بلند و نفس مطمئنه‌ای که امتش را چنان استوار تربیت کرده بود که می‌دانست با رفتنش خللی در سد آهنین ملت رخ نخواهد داد. 
 
آن روزها تازه جنگ تمام شده بود که خودش قصه پر غصه‌ای است؛ اما رحلت رهبر کبیر انقلاب و معمار جمهوری اسلامی ایران، در شرائطی اتفاق افتاد که تهدید مستقیم و رسمی، کشور را نشانه نگرفته بود. قانون اساسی در حال بازنگری بود و رهبر جدید تقریباً در فضای آرامی از نظر امنیتی انتخاب شد. این نه بدان معنا است که هیچ مشکلی نبود لکن هر چه بود قابل مدیریت بود و به بهترین شکل،‌ روی داد. 
 
انتخاب شایسته آن روزِ‌ خبرگان، رهبری بود که توانست در مکتب خمینی، کشورمان را در مسیر اعتلای آرمان‌های انقلاب به قله‌های افتخار برساند هرچند که در این مسیر، زخم‌ها و خنجرهای بسیاری نیز از دشمنان خارجی و مزوران داخلی خورد. 
 
حرمت خبرگان، حریم رهبر
 
اکنون پرسش اصلی این است: تکلیف ما در شرائط فعلی چیست؟ کدام شرائط؟! ما رهبرمان را نه در بستر و بیماری که در جنگ از دست داده‌ایم. فقدان فرمانده کل قوا درست در آغاز تهاجم دشمن اتفاق افتاد و حضرت آیت الله خامنه‌ای، نخستین شهید این جنگ بودند. این یعنی همان زمانی که برای اداره جنگ به یک فرمانده مقتدر نیاز داریم، خودِ او را نداریم! کشور آماج حمله ناجوانمردانه صهیون و آمریکا است. هیچ نهاد و موقعیتی امنیت کامل ندارد و حتی ساختمان خالی متعلق به خبرگان در قم مورد اصابت قرار گرفته است. 
 
اکنون ضرورت گزینش رهبر جدید، بسیار بیش از هر زمان مشابه است. رهبر و فرمانده کل قوا باید سریع و بدون فوت وقت، اداره جنگ را بر عهده بگیرد، کشور را از حوادث عبور دهد و هدایت سکان انقلاب اسلامی را به دست بگیرد. 
 
از نگاهی کلان و فرا زمانی باید دانست که انتخاب امروز، یک برگ مهم و ماندگار در تاریخ ایران اسلامی است. ما یک بار در بازگشت امام خمینی به میهن عزیز و یک بار هم در انتخاب آیت الله شهید خامنه‌ای، این تاریخ‌سازی را به یادگار گذاشته‌ایم و اکنون برای بار سوم در معرض چنین اقدامی هستیم.
 
همچنین یک نقطه عطف دیگر در تاریخ تشیع، حوزه‌های علمیه و فقه شیعه و اسلام در حال شکل گیری است. امروز ولایت فقیه شیعه در حال جایگزینی است. چیزی که از سویی در حکمرانی اسلامی جایگاه ویژه و بی‌بدیلی دارد و از سوی دیگر نهادی است که نائب امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف است. 
 
چنین زمان و نهاد خطیر و مقدسی که اکنون به خون شهادت نیز آغشته شده، بسیار حرمت دارد. فقها و اعضای خبرگان ملت که برای انتخاب رهبر جدید در چنین روزهایی انتخاب شده‌اند خود می‌دانند که چه تکلیف الهی سنگینی بر دوش دارند. آن هم در وضعیتی که جان خودشان در خطر است. شاید بتوان جایگاه امروز اعضای خبرگان رهبری را به آن شهدای کربلا مشابه دانست که ایستادند تا امام‌شان نماز اقامه کند. آن‌ها سپر بلای امام بودند. 
 
حرمت خبرگان، حریم رهبر
 
 تکلیف ما در شرائط فعلی چیست؟
بدیهی است که مسئولان امر برای زمینه‌سازی برگزاری مجلس خبرگان در امنیت در اسرع وقت تلاش کنند و خبرگان امت نیز برای انتخاب رهبری با رای قاطع و با اکثریت آراء بدون ملاحظات سیاسی، جناحی و جو سازی های مختلف تلاش می کنند.
 
حفاظت جدی از جان رهبر جدید با تمهیدات لازم؛ حتی اگر مصلحت باشد که نام ایشان فعلاً علنی نشود اما اصل انتخاب انجام پذیرد و حمایت قاطع و همه جانبه از رهبر منتخب خبرگان که خود منتخب ملت هستند و بیعت سراسری با معظم‌له دو تکلیف دیگر در شرایط حساس کنونی است.
 
مبادا این لحظات تاریخ ساز را با اقدامات سبک و رفتارهای سیاسی و شعارهای احساسی آلوده کنیم
اما در پایان نکته بسیار مهم‌تری در تکلیف دینی، اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای ما وجود دارد و آن این‌که مبادا این لحظات و ایام تاریخ‌ساز را با اقدامات سبک، رفتارهای سیاسی متناسب با دیگر انتخابات‌ها، شعارها و رفتارهای احساسی آلوده کنیم. 
 
امروز همان گونه که تشخیص دادیم خیابان‌ها را خالی نگذاریم و نگذاریم که مزدوران اجنبی، امنیت کشور را مخدوش کنند، همان قدر باید تشخیص دهیم که برخی اظهارنظرها و طرفداری‌ها و گمانه‌زنی‌ها و نشر اخبار جعلی و تأیید نشده، جدا از این که ریختن آب به آسیاب دشمن است،‌ جایگاه و شأن نمایندگان محترم خبرگان رهبری، فقاهت و حکومت اسلامی و نیز مقام رفیع رهبری نظام را نشانه می‌گیرد. 
 
می‌دانیم که رهبر انقلاب در این روزها باید با اقتدار و صلابتی ویژه، عصای موسی را به دست بگیرد و بر دریا زند. به حرمت خون امام شهیدمان، هشیار باشیم. والسلام
 
حامد عبدالهی
 
ارسال نظرات