۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵
کد خبر: ۸۰۸۶۹۹
یادداشت؛

انقلاب اسلامی به مثابه وجود مبارزه در جهان

انقلاب اسلامی به مثابه وجود مبارزه در جهان
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آغاز رهبری و در اوج تهدیدات نظم نوین جهانی، با اولویت‌بندی امنیت ملی و پروژه مسلح کردن ایران، توانست کشور را به قدرتی برتر در منطقه تبدیل کند تا در سایه این اقتدار، هویت و موجودیت ملت در برابر هجمه دشمنان مصون بماند.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، آغاز رهبری آیت الله خامنه ای با ایجاد تغییرات بزرگ در نظم جهانی هم‌زمان شد. سقوط بلوک شرق و تک قطبی شدن جهان به سوی سرمایه داری غربی تغییر بزرگی بود که در سال های آغازین رهبری ایشان رخ داد.

 آیت الله خامنه‌ای اگرچه به پیامدهای تغییرات نظم جهانی، برای اقتصاد، فرهنگ و سبک زندگی ایرانیان توجه داشت، ولی به نظر می رسد مساله حیاتی برای او، تغییر در شرایط امنیتی ایران بود.

 نفوذ نظامی مستقیم و پرشمار غرب در منطقه، ایجاد پایگاه های نظامی‌ در جوار مرزهای ایران و بی ثبات سازی‌های پی در پی منطقه توسط رژیم اشغالگر قدس، امنیت ملی ایران را برای آیت الله خامنه ای به مساله ای با اولویت بالا تبدیل کرده بود.

پروژه ایشان تلاش برای «مسلح کردن ایران» و «توان دفاع از موجودیت خویش» در منطقه پرآشوب غرب آسیا بود. این در حالی‌ست که ایران در محاصره پایگاه های نظامی غرب قرار گرفته بود،

او در دوره رهبری اش توانست ایران را به یک قدرت بزرگ منطقه ای با توان دفاع از موجودیت خویش، تبدیل کند. توان موشکی و پهپادی ایران را به اندازه توان جهانی ارتقاء دهد. در نگرش دفاعی او اگرچه سلاح هسته ای جایگاهی نداشت، ولی ایران را تا آستانه قدرت های مسلح به سلاح هسته ای پیش برد.

آیت الله خامنه ای در برابر فشارهای غرب برای خلع سلاح ایران، تسلیم نشد. در خانه خود - میدان رزمش- همراه خانواده و بدون هراس از هجمه دشمن به شهادت رسید.

راهش پر رهرو باد.

دکتر رضا ملایی؛ عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائ

ارسال نظرات