حضور مردم در راهپیمایی روز قدس کمر اسرائیل را می شکند
حجتالاسلام محمدحسن زمانی استاد حوزه علمیه و رایزن سابق فرهنگی کشورمان در مصر در گفتوگو با خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، با بیان اینکه روز قدس یکی از مهم ترین روزها در تاریخ اسلام است، ابراز کرد: این روز در حمایت از ملت مسلمان فلسطین به فرمان امام راحل در تاریخ پس از انقلاب ثبت شده است. شرکت در راهپیمایی روز قدس فریضه ای برتمام مسلمانان جهان می باشد لذا ملت ایران با برگزاری روز قدس افتخاری در تاریخ اسلام آفریدند.
وی به ضرورت حضور همه مردم در راهپیمایی روز قدس پرداخت و گفت: شش مسئله درباره روز جهانی قدس مهم و قابل طرح می باشد. یک. فلسطین چه سرنوشتی تا به امروز پیدا کرده است؟ دو. وظیفه مسلمانان و مردم فلسطین از نظر قرآن در مقابل صهیونیست ها چیست؟ سه. ملت ایران و دیگر ملت های غیر فلسطین چه وظیفه ای دارند. چهار. از نظر قرآن تاسیس سفارت اسرائیل در کشورهای اسلامی و بالعکس و ارتباط اقتصادی با صهیونیست ها چه حکمی دارد؟ پنج. وضعیت قانونی بحران غزه چه خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران چه پیشنهادی دارد؟ شش. آینده جنگ فلسطین چه خواهد شد؟ این سوالات جدی هست که در جامعه ما وجود دارد.
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به سرگذشت فلسطین و ماهیت رژیم صهیونیستی اظهار داشت: فلسطین با نود درصد مسلمان و ده درصد مسیحی و یهودی تشکیل شده بود اما در سال 1897 در حدود صد و بیست سال قبل اولین جرقه حکومت صهیونیستی در این منطقه با حمایت دو کشور استعمارگر آمریکا و انگلیس زده می شود. پایه گذاران صهیونیست این دو کشور استعماری و استکباری بودند. در سال 1948 با ورود شوری عضویت اسرائیل غاصب در سازمان ملل انجام گرفت. تثبیت این رژیم صهیونیستی در سازمان ملل لکه ننگ و سیاه در کارنامه این سازمان جهانی است.
وی ادامه داد: اگر دزدی وارد خانه شما بشود و همسایه ها بگویند با او مصالحه کنید و نصف خانه خود را به او بدهید، شما قبول می کنید؟ کدام انسان عاقلی چنین پیشنهاد و نظریه ای را می پذیرد؟ از منظر قرآن مردم فلسطین باید در مقابل صهیونیست ها ایستادگی کنند و با آنها به قتال و پیکار بپردازند تا زمانی که آنها را از خانه خود بیرون برانند.
حجت الاسلام زمانی تصریح کرد: قرآن کریم در سوره توبه وظیفه مسلمانان را مشخص کرده است که شما را چه شده است که با کفار به پیکار برنمی خیزید. پیامبر اکرم(ص) نیز فرمودند اگر فریاد مسلمانی را شنیدید بر شما شرعاً وجوب پیدا می کند که از برادر مسلمان خود دفاع کنید. از حکام کشورهای عربی تعجب می کنم آیا آنها مسلمان نیستند؟!
رایزن سابق فرهنگی کشورمان در مصر ضمن گلایه از روابط حکام کشورهای اسلامی عربی با رژیم صهیونیستی خاطرنشان کرد: مایه تاسف جهان اسلام است که حکام کشورهای عربی ارتباط با رژیم صهیونیستی و آمریکایی را مایه قدرت و اقتدار خود می دانند. قرآن می فرماید عزت را از کفار نخواهید عزت و سربلندی نزد خدا است. دولت عربستان سرمایه کشورش را به آمریکا داد تا او را گاو شیرده خطاب کند، این آن عزت و اقتداری بود که دنبالش بودید؟
مشاور مدیر حوزه های علمیه گفت: در برابر عده و عُده دشمنان غم به خود راه ندهید این وعده الهی در قرآن کریم است که از زیادی تعداد و امکانات دشمنان نترسید که اگر صابر باشید و پشتکار داشته باشید بر ده برابر دشمنان پیروز خواهید شد.
وی ادامه داد: اگر ملت ایران بر حضور خود در خیابان ها و راهپیمایی روز قدس ادامه بدهند و با حضور خود از نیروهای مسلح پشتیبانی کنند ان شاء الله کمر اسرائیل خواهد شکست.
حجت الاسلام زمانی در پایان گفت: یهودیان صهیونیزم باید از خاک فلسطین خارج شوند و این سرزمین را به فلسطینیان اصیل یعنی مسلمانان و آن ده درصد مسیحی و یهودیان اصیل ساکن آن سرزمین تحویل دهند تا آنها با استقلال برای سرزمین خود تصمیم بگیرند.