بخشهایی از ساختمان ۵ طبقه آسیبدیده از جنگ تحمیلی در تهران مرمت شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجتالاسلام سید محسن سیدی در گفتوگو با خبرنگاران گفت: این گروه در قالب اردوی جهادی با اعزام به تهران نسبت به تعمیر و مرمت خانههای مسکونی آسیبدیده از حملات دشمن آمریکایی- صهیونیستی اقدام کردند.
وی، مدت حضور گروه جهادی حجتالاسلام کافی کاشان در تهران را از یکم تا چهارم اردیبهشت امسال بیان کرد و افزود: این گروه جهادی حوزوی در شهرک ۱۳ آبان در یک ساختمان پنج طبقه که بخشهایی از آن بر اثر حملات دشمن آمریکایی- صهیونیستی تخریب شده بود، استقرار یافتند.
حجتالاسلام سیدی تصریح کرد: گروه جهادی حجتالاسلام احمد کافی کاشان متشکل از ۶ نفر کارگر، بنا، سیمانکار و گچکار طی این مدت به تعمیر، مرمت و بازسازی این ساختمان پنج طبقه پرداختند.
وی یادآور شد: یک واحد از این ساختمان پنج طبقه و بخشهایی از پشت بام آن تخریب شده بود که جهادگران حوزوی نسبت به انجام کارهای تعمیر و بازسازی آن از جمله دیوارچینی، سیمانکاری و گچکاری اقدام کردند.. /۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی