۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۸
کد خبر: ۸۱۳۸۱۱
رئیس ستاد دیه شهرستان کاشان:

آزادی ۴ هزار زندانی در کاشان

آزادی ۴ هزار زندانی در کاشان
کاشان- رئیس ستاد دیه شهرستان کاشان گفت: از سال ۱۳۸۷ تاکنون بیش از ۴ هزار زندانی جرائم غیرعمد در حوزه قضایی کاشان، آران و بیدگل، نطنز و بادرود آزاد شده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، علی راحمی در نشست اخیر شورای شهر کاشان گفت: ستاد مرکزی دیه دستور انحلال نمایندگی کاشان را صادر کرده است؛ مگر آنکه وجود «سرمایه ثابت» از سوی این ستاد اثبات شود.

وی با اشاره به اظهارات دکتر شمس، بازرس ویژه ستاد دیه کشور، افزود: عملکرد ستاد دیه کاشان جزو ۲۰ استان برتر کشور است و ۱۲ استان فعالیت ضعیف‌تری نسبت به کاشان دارند.

راحمی در ادامه به آمار چشمگیر آزادی زندانیان اشاره کرد و گفت: از سال ۱۳۸۷ تاکنون بیش از ۴ هزار زندانی جرائم غیرعمد در حوزه قضایی کاشان، آران و بیدگل، نطنز و بادرود آزاد شده‌اند که در سال گذشته (۱۴۰۴) نیز ۱۶۳ نفر با محکومیتی بالغ بر ۵۵۲ میلیارد تومان از زندان آزاد شدند.

رئیس ستاد دیه شهرستان کاشان همچنین از مشکل اداری با شهرداری منطقه دو کاشان خبر داد و تصریح کرد: از تاریخ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ درخواست پروانه ساختمان برای ستاد دیه داده شده، اما با وجود موافقت قبلی شهرداری، پروانه به صورت «اداری خصوصی» صادر شده که هزینه‌های هنگفتی در پی دارد و تاکنون موفق به اخذ پروانه مناسب نشده‌ایم. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات