گزارشی از همایش مجمع مبلغان مناطق محروم افغانستان
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، به مناسبت تجلیل از شهدای جنگ رمضان بخصوص رهبر شهید حضرت آیت الله امام سید علی حسینی خامنهای و بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنهای همایشی در حسینیه نجف اشرف شهر مقدس قم، توسط مجمع مبلغان مناطق محروم افغانستان برگزار شد.
در این مجلس چندین تن از نمایندگان بیوت مراجع تقلید و جمع کثیری از طلاب و مبلغان حضور داشتند.
در ابتدای همایش یکی از قاریان ممتاز کشور حجت الاسلام سید انور حسینی با تلاوت آیات نورانی از قرآن کریم مجلس را زینت بخشید.
بعد از آن حجت الاسلام نبیزاده مقاله ای را ارائه داد و در این مقاله وظایف، مسئولیت ها و اهداف مبلغان در مناطق محروم افغانستان را بیان کرد.

در ادامه حجت الاسلام سید محمد باقر مصباح به مدیحه سرایی پرداخت و مجلس را با نوایی گرم خود حلاوت بخشید.
پس از آن حجت الاسلام رفعتی رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی استان قم به ایراد سخنرانی پرداخت.
وی در مورد ابعاد مختلف دفاع مقدس در جنگ رمضان توضیحاتی ارائه داد و در مورد اهمیت و جایگاه تبلیغ و مبلغین و نقش مهم آنان در تبیین روایت پیروزی سخنانی بیان کرد.
در ادامه حجت الاسلام سید محمد حسین هاشمی بلخابی ریاست مجمع مبلغین مناطق محروم افغانستان ضمن خیر مقدم به مهمانان حاضر در همایش به تجلیل از مقام عظمای رهبر شهید و یادآوری فداکاری های مجاهدان و شهدای افغانستانی در دفاع مقدس، دفاع از حرم و جنگ رمضان پرداخت.
وی بیعت مبلغین مناطق محروم افغانستان با رهبری معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید مجتبی خامنهای را اعلام کرد و اطاعت و پیروی مجمع مبلغین مناطق محروم افغانستان را از ولایت فقیه مورد تأکید قرار داد.

در اختتامیه همایش حجت الاسلام والمسلمین هروی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم ضمن ایراد سخن و بیان مقام معنوی و حوادث تاریخی دوران امامت امام رضا علیه السلام به تبیین ابعادی از شخصیت و تفکر رهبر شهید پرداخته و با دعای خیر خود مجلس را خاتمه بخشید.
در پایان همایش مبلغین اعزامی ماه مبارک رمضان مجمع مبلغین مناطق محروم افغانستان گزارشات تبلیغی خود را اعم از داخل کشور و بین مهاجرین مقیم جمهوری اسلامی ایران ارائه دادند.