۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۵
کد خبر: ۸۱۴۴۷۹
حجت الاسلام روانبخش مطرح کرد؛

مدیریت منابع و صرفه جویی راهکار خنثی‌سازی سیاست فشار اقتصادی دشمنان

مدیریت منابع و صرفه جویی راهکار خنثی‌سازی سیاست فشار اقتصادی دشمنان
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: دشمنان درصدد افزایش فشارهای اقتصادی به مردم و کشور هستند لذا برای خنثی سازی این اهداف، نیاز به مدیریت منابع با تکیه بر مولفه صرفه جویی است.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الاسلام قاسم روانبخش در گفت‌وگویی با اشاره به محورهای دومین پیام صوتی رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به مردم، گفت: دشمنان با اقداماتی مانند محاصره دریایی و اعمال تحریم ها، درصدد افزایش فشارهای اقتصادی به مردم و کشور هستند لذا برای خنثی سازی این اهداف دشمنان، نیاز به مدیریت منابع با تکیه بر مولفه صرفه جویی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هر چند مفهوم اسراف هیچگاه امر پسندیده ای نبوده اما صرفه جویی به منزله درست مصرف کردن انرژی و غیره است تا بتوانیم شرایط جنگی کشورمان را به درستی مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه تاب آوری مردم دشمنان را دچار استیصال کرده است، افزود: صرفه جویی یکی از مولفه های تاب آوری قلمداد می شود زیرا از بروز و ظهور کمبود در عرصه های مختلف جلوگیری می کند و این امر دقیقا نقطه مقابل دسیسه های دشمنان است.

نماینده مردم قم و کهک در قوه مقننه با یادآوری اینکه مردم در دوران هشت سال دفاع مقدس به خوبی مولفه صرفه جویی را تفسیر کردند و حتی به جبهه نیز کمک می کردند، تصریح کرد: بر این اساس مشاهده شد که علی رغم گذر زمان و طولانی شدن دفاع مقدس، رژیم بعث، صدام و دیگر کشورهای همراه آنها شکست خوردند و مردم ایران پیروز شدند.

حجت الاسلام روانبخش با تاکید بر اینکه مردم با مدیریت مصرف به دشمنان نشان خواهند داد که به هیچ عنوان آسیب پذیر نیستند، خاطرنشان کرد: این مهم در حالیست که مولفه مواسات و همدلی نیز از دیگر ویژگی های مردم ایران اسلامی است؛ به عبارتی ضرورت دارد مردم به همدیگر کمک کنند تا خانواده ها دچار سختی نشوند و از شرایط جنگی آسیب نبینند.

ارسال نظرات