مراسم بزرگداشت شهید هستهای در روستای ارمک کاشان برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام و المسلمین سید سعید حسینی نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در این مراسم با اشاره به جایگاه رفیع شهیدان در تاریخ این مرز و بوم، بر ضرورت انتقال فرهنگ فداکاری و مقاومت به نسلهای آینده تاکید کرد.
پدر شهید سید مصطفی ساداتی ارمکی نیز در این مراسم، گفت: ما امشب اینجا جمع نشدهایم که فقط برای عزیزانی که از دست دادهایم اشک بریزیم، بلکه ما اینجا جمع شدهایم تا ثابت کنیم خون این جوانان پاک، درخت انقلاب و ایمان را آبیاری کرده است و پسر من و همرزمانش دانشمندانی بودند که درس را رها نکردند، اما وقتی تکلیف فرا رسید، قلم را به زمین گذاشتند و سلاح به دست گرفتند.
وی درباره فرزندان شهید ساداتیارمکی نیز گفت: ریحانه سادات دختر ۱۴ ساله شهید حافظ اجزای قرآن، اهل حجاب و مطالعه و از دانشآموزان تیزهوشی بود که هیئتی تأسیس کرده بود تا دوستان هم سن خود را به فعالیتهای مذهبی دعوت کند، روز عید غدیر هنگام خداحافظی از ما گفت: باباجون دعا کن من هم شهید شوم و این جمله از روی احساس نبود، بلکه از روحیه عمیق ایمانی او سرچشمه میگرفت.
پدر شهید ساداتیارمکی ادامه داد: فاطمه سادات دختر ۱۰ ساله شهید نیز بسیار مهربان و ایثارگر بود، چندی پیش هنگام مرتب کردن خانهش، وصیت نامهای از او پیدا کردم که در اسفند ۱۴۰۳ نوشته بود، به حضرت زهرا (س) تعهد میدهم که هیچگاه چادرم از سرم نیفتد، چون چادر مثل تفنگ است و همانگونه که تفنگ رزمنده امنیت میآورد چادر من هم امنیت میآورد.
وی افزود: سیدعلی کوچکترین فرزند خانواده تنها چهار سال داشت و هرگاه صحنه جنایات رژیم صهیونیستی را میدید با تفنگ اسباب بازیاش میگفت من اسرائیل و آمریکا را نابود میکنم، ما هم او را در خانه، قاسم سلیمانی صدا میزدیم.
پدر شهید ساداتیارمکی با اندوه از دشواری شناسایی پیکر اعضای این خانواده گفت و افزود: یافتن پیکر آنها زمان زیادی برد و از پیکر نوه کوچکم فقط مچ دستی باقی مانده بود.
سیدمصطفی ساداتی ارمکی، نخبه علمی کشور و از دانشمندان هستهای و از اهالی روستای ارمک کاشان، به همراه همسر، سه فرزند و والدین همسرش، در حمله وحشیانهرژیم غاصب صهیونیستی در تهران به شهادت رسیدند.
مردم عزادار و سوگوار روستای ارمک همچنین در تجمعات خود، با گامهایی استوار، بر تداوم راه مقاومت و پیروی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند.
روستای ارمک در دوران دفاع مقدس و جنگ تحمیلی سوم ۱۴ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است./۱۳۰۷/
خبرنگار: محمد ملک آبادی