۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۷
کد خبر: ۸۱۹۱۹۷
حجت‌الاسلام والمسلمین رجایی‌نسب:

وحدت، همدلی و ولایت‌مداری ضامن پیشرفت کشور است

وحدت، همدلی و ولایت‌مداری ضامن پیشرفت کشور است
فارس- رئیس دادگستری فارس گفت: با تقویت وحدت، همدلی و ولایت‌مداری، زمینه عزت، اقتدار و پیشرفت بیش از پیش جمهوری اسلامی ایران فراهم می شود.

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین سید صدرالله رجایی‌نسب در جلسه شورای اداری شهرستان اوز، ضمن گرامیداشت هفته قوه قضاییه و ادای احترام به شهید اهل سنت بمباران دادگستری لارستان، به رهنمودهای مقام معظم رهبری در پیام ویژه این هفته اشاره کرد و آن را نقشه راهی روشن برای آینده دستگاه قضایی عنوان کرد.

وی با تأکید بر اینکه اجرای احکام الهی و تحقق عدالت از اهداف اساسی نظام جمهوری اسلامی است، اظهار داشت: فراهم‌سازی دسترسی آسان مردم به خدمات قضایی، کاهش مراجعات حضوری و توسعه خدمات الکترونیک از محورهای مهم سند تحول و تعالی قوه قضاییه به شمار می‌رود.

رئیس کل دادگستری استان فارس افزود: در راستای مطالبه رئیس قوه قضاییه، تلاش مجموعه قضایی استان بر آن است تا این دستگاه در تراز انقلاب اسلامی قرار گیرد و این هدف تنها با تلاش جهادی، قانون‌مداری و خدمت صادقانه محقق خواهد شد.

رجایی‌نسب با بیان اینکه عدالت با هرگونه تبعیض منافات دارد، تصریح کرد: هرگونه تبعیض در ارائه خدمات قضایی، مغایر با اصول عدالت و احسان است و دستگاه قضایی موظف به اجرای یکسان قانون برای همه شهروندان است.

وی همچنین با اشاره به اهمیت نقدهای سازنده گفت: دستگاه قضایی از پیشنهادها و دیدگاه‌های نخبگان، مسئولان و مردم برای بهبود عملکرد استقبال می‌کند و اصلاح و ارتقای خدمات را یک ضرورت دائمی می‌داند.

رئیس کل دادگستری استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود، توجه به حقوق اقلیت‌های دینی و مذهبی را از اولویت‌های مهم دستگاه قضایی عنوان کرد و افزود: رسیدگی بدون تبعیض به مطالبات همه شهروندان مورد تأکید جدی قوه قضاییه است.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تقویت وحدت، همدلی و ولایت‌مداری، زمینه عزت، اقتدار و پیشرفت بیش از پیش جمهوری اسلامی ایران فراهم شود.

ارسال نظرات