۳۰ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۲
کد خبر: ۸۲۱۲۸۹

اجرای ۳۶ مجلس تعزیه‌خوانی ماه محرم‌الحرام در کاشان

میثم نمکی
کاشان-رئیس اداره ارشاد شهرستان کاشان از اجرای ۳۶ مجلس تعزیه‌خوانی ماه محرم‌الحرام در کاشان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، میثم نمکی گفت: گروه‌های تعزیه شهرستان کاشان همزمان با ماه محرم‌الحرام تعزیه خوانی اجرا کردند و واقعه کربلا و چگونگی به شهادت رسیدن سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یارانش را به نمایش درآوردند.

وی افزود: همزمان با ماه محرم و آغاز عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفایش هفت گروه تعزیه به نام‌های «گروه حضرت علی اکبر قزاآن»، «گروه ماهور روستای سده»، «گروه سید الشهدای مشکات»، «گروه شهدای ویدوج»، «گروه مهدوی طاهر آباد»، «گروه باب الحوائج کاشان» و «گروه خیمه داران اهل بیت (ع) اسحاق آباد» با اخذ مجوز از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان ۳۶ مجلس تعزیه خوانی در ماه مجرم اجرا کردند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان یادآور شد: مردم شهرستان کاشان با شرکت در این مراسم برای امام حسین (ع) و یارانش و همین طور برای مصیبت‌های زنان و کودکان دشت کربلا و برای مظلومیت آقای شهید ایران «شهید سید علی خامنه‌ای» گریستند و سوگواری کردند.

وی در معرفی انجمن تعزیه شهرستان کاشان گفت: انجمن تعزیه شهرستان کاشان در سال ۱۳۹۳ تاسیس شد و در حال حاضر با حضور ۱۶ گروه رسمی تعزیه در شهرستان کاشان فعالیت می‌کند. /۱۳۰۷/

ارسال نظرات
captcha