۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۸
کد خبر: ۸۲۲۷۵۹
حجت الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر:

انتصاب رئیس جدید مرکز خدمات، حرکتی هوشمندانه برای جوان‌گرایی در حوزه بود

صض
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رضوی‌مهر با ستایش از انتصاب مدیر جدید مرکز خدمات حوزه‌های علمیه توسط رهبر معظم انقلاب، ضمن تأکید بر لزوم پرهیز از دیوان‌سالاری اداری، راهبرد «جوان‌گرایی» را کلید شتاب‌بخشی به خدمات رفاهی طلاب دانست.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید جلال رضوی‌مهر رئیس مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، با اشاره به تحولات اخیر در مدیریت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، انتصاب حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احسانی را اقدامی هوشمندانه از سوی رهبر معظم انقلاب برشمرد و تأکید کرد: انتخاب شخصیتی جوان، کاردان و برخوردار از روحیه جهادی، نشان‌دهنده فهم دقیق نیازهای روز حوزه‌های علمیه است.

ترجیح حضور میدانی بر پشت‌میزنشینی

وی با اشاره به ارزیابی‌های خود از عملکرد مدیر جدید مرکز خدمات طی ماه‌های اخیر گفت: رئی جدید مرکز خدمات حوزه از همان روزهای نخست مسئولیت، حضور در میدان و ارتباط مستقیم با بدنه حوزه را به پشت‌میزنشینی ترجیح داده است، این روحیه جهادی، نویدبخش تحقق تبسم رضایت‌بخش مقام معظم رهبری در کارنامه مدیریتی ایشان است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رضوی مهر افزود: تعامل با مجمع نمایندگان طلاب و فضلا از جمله درخواست‌های ما بود که با استقبال گرم ایشان روبه‌رو شد و مقرر است در سلسله‌نشست‌هایی، با مجامع استانی نیز دیدارهای مؤثری صورت گیرد.

جوان‌گرایی به مثابه یک ضرورت حوزوی

رئیس مجمع نمایندگان طلاب با تأکید بر لزوم نهادینه‌سازی فرهنگ جوان‌گرایی در مسئولیت‌های حوزوی تصریح کرد: برای شتاب گرفتن در مسیر خدمت و عبور از موانع، باید راه برای رویش‌های جدید باز شود.

حجت الاسلام والمسلمین رضوی‌مهر با اعلام داوطلبانه کناره‌گیری خود از کاندیداتوری نمایندگی طلاب همدان پس از شش ماه فعالیت، این اقدام را حرکتی عملی برای فراهم‌سازی زمینه حضور چهره‌های جوان‌تر دانست و از سایر مدیران حوزوی خواست تا با اقتضای مسئولیت، رویکرد جوان‌گرایی را در اولویت قرار دهند؛ چرا که نظاره‌گری بر این رویش‌ها، نشاط انقلابی را در میان طلاب تقویت می‌کند.

مقابله با دیوان‌سالاری خشک اداری

این استاد حوزه با هشدار نسبت به نفوذ «بروکراسی اداری» در بدنه خدماتی حوزه خاطرنشان کرد: نباید اجازه دهیم قوانین خشک و بی‌روح، جایگزین خدمات جهادی شود.

وی افزود: با ورود طیف جوان به مرکز خدمات، شاهد سرعت گرفتن سامانه‌های خدماتی و ابداع شیوه‌های نوین هستیم؛ اما این مسیر باید به گونه‌ای ادامه یابد که خدمات‌رسانی فدای دیوان‌سالاری نشود.

مطالبه برای تشکیل دفتر ایثارگران

حجت الاسلام والمسلمین رضوی مهر یکی از ضروریات کنونی مرکز خدمات را رسیدگی ویژه به خانواده ایثارگران روحانی دانست و خواستار ایجاد دفتر ویژه خدمات‌رسانی به ایثارگران شد.

وی با اشاره به مجاهدت‌های ایثارگران در عرصه‌های مختلف، تصریح کرد که مرکز خدمات باید در کنار سایر نیازها، تسهیلات ویژه‌ای را برای این قشر سرافراز فراهم آورد.

مرکز خدمات؛ ملجأ طلاب در فراز و نشیب‌ها

این استاد حوزه علمیه با یادآوری فرمایشات امام راحل مبنی بر اهمیت والای تبلیغ، تصریح کرد: تبلیغ مؤثر، ویترین فعالیت‌های حوزویان و مسئله اصلی حوزه‌های علمیه است. با این حال، مرکز خدمات ملجأ و پناهگاه طلاب است که باید دغدغه‌های معیشتی شامل «بیمه، مسکن و شهریه» را با تدبیر و هم‌افزایی با مراجع معظم تقلید و مدیریت حوزه، به حداقل برساند.

وی در پایان، با گرامیداشت یاد مرحوم حجت‌الاسلام‌ والمسلمین طاهری، رئیس پیشین مرکز خدمات قم و الگو معرفی کردن طرح‌های ایشان، تأکید کرد: نباید با کم‌کاری در خدمات‌رسانی، به پمپاژ یأس در میان طلاب دامن زد. در همین راستا، ۲۰۰ نماینده برگزیده طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه کشور اعلام آمادگی می‌کنند تا با ارائه مشاوره‌های امین و بی‌شائبه، بازوی توانمند مرکز خدمات در مسیر خدمت‌رسانی جهادی باشند.

ارسال نظرات
captcha