۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۸
کد خبر: ۸۲۳۶۰۱

آزادی مادر و دو فرزند از زندان نتیجه صلح و سازش و همراهی مجموعه قضائی شهرستان کاشان

آزادی زندانی
کاشان- با تلاش مجموعه قضائی شهرستان کاشان زمینه گذشت و صلح و سازی فراهم شد تا یک مادر و دو فرزند ش از بند زندان آزاد و به آغوش خانواده برگردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، در اقدامی ارزشمند و در راستای سیاست‌های کلی قوه قضائیه مبنی بر کاهش جمعیت کیفری و گسترش فرهنگ صلح و سازش، یک مادر بهمراه دو فرزند که به واسطه ارتکاب جرایم مالی در زندان کاشان به سر میبردند، با تلاش چشمگیر مددکاران و اهتمام شورای حل اختلاف مستقر در زندان، از زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.

سید مجید محمد زاده سرپرست اداره زندان کاشان گفت: این محکومین مالی که در زندان از حمایت و همراهی خانواده محروم بودند، با بهره گیری از ظرفیت‌های میانجیگری و برگزاری جلسات متعدد صلح و سازش، زمینه جلب رضایت شاکی و گذشت ایشان را فراهم آورد. در همین راستا، شورای حل اختلاف مستقر در زندان کاشان با پیگیری‌های مستمر و بهره گیری از خیرین و معتمدان محلی، گام‌های مؤثری در راستای تحقق صلح و سازش برداشت.

وی افزود: مجموعه قضایی شهرستان نیز با مساعدت و همکاری ویژه و با پذیرش درخواست اعسار، تسهیلات لازم برای آزادی این زندانیان را فراهم نمود و بدین ترتیب، مقدمات بازگشت شایسته یک مادر و دو فرزند به کانون گرم خانواده محقق شد. /۱۳۰۷/

خبرنگار: محمد ملک آبادی

ارسال نظرات
captcha