۰۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۸
کد خبر: ۸۲۴۴۸۶
تولیت حرم مطهر حضرت معصومه:

دشمن می‌خواهد تفاوت‌های ما را به جنگ داخلی تبدیل کند

آیت الله سعیدی
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) گفت: دشمن می‌خواهد تفاوت‌های موجود میان ما را به جنگ داخلی تبدیل کند، در حالی که این امر می‌تواند موجب غنای جامعه، پیشرفت کشور و تقویت قدرت انسانی شود.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت‌الله سید محمد سعیدی در جلسه شورای فرهنگ عمومی قم در سالن محراب حرم حضرت معصومه(س)، با تاکید بر اهمیت وحدت در جامعه اظهار کرد: ثمره وحدت، قدرت و عزت است و قرآن کریم و اهل‌بیت(ع) بر وحدت تاکید کرده‌اند.

وی افزود: اگر کسی در تفاوت‌ها به جای اشتراک‌ها تمرکز کند، در حقیقت یکی از ابزارهای اصلی دشمن یعنی تفرقه را زمینه‌سازی کرده و این رویکرد خلاف شرع مقدس و یک حرکت سیاسی است.

هفته وحدت باید به پیمان‌های عملیاتی تبدیل شود

امام جمعه قم با تاکید بر ضرورت تبدیل سخنان مربوط به وحدت به اقدام‌های عملی گفت: در هفته وحدت باید سخنرانی‌های نمادین به پیمان‌های عملیاتی تبدیل شود، زیرا برای رسیدن به یک هدف عالی، تفرقه راهگشا نیست و باید با وحدت حرکت کرد.

وی ادامه داد: نمی‌توانیم از یک سو ادعای غلبه نظامی بر استکبار جهانی داشته باشیم و از سوی دیگر در مسائل جزیی با یکدیگر اختلاف داشته باشیم.

آیت الله سعیدی با اشاره به مفهوم وحدت در عین کثرت بیان کرد: انسان‌ها مانند یکدیگر نیستند و حتی هیچ‌کدام از انگشتان دست نیز مانند دیگری نیست، اما همین تفاوت‌ها می‌تواند عامل وحدت باشد.

وی افزود: اگر بخواهیم در برابر دشمن از ظرفیت‌های خود استفاده کنیم، این تفاوت‌ها عامل وحدت است؛ همان‌گونه که برای گرفتن یک بیل و انجام کار در عرصه اقتصاد و کشاورزی، همه انگشتان دست در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند، در حالی که کارکرد هر انگشت متفاوت است.

وحدت مانع نقد و اصلاح نیست

تولیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)تاکید کرد: وحدت به معنای جلوگیری از نقد و تذکر یا چشم‌پوشی از خطاها و اشتباه‌ها نیست، بلکه به معنای اصلاح در فضای محبت و ارادت است.

وی با اشاره به امر به معروف و نهی از منکر گفت: امر به معروف و نهی از منکر برای جذب است، نه دفع؛ افرادی که خشن هستند و اعصاب ندارند، نمی‌توانند امر به معروف و نهی از منکر نمایند و در چنین شرایطی به جای اصلاح، کار را خراب می‌کنند.

آیت الله سعیدی با بیان اینکه مومن آینه مومن است، یادآور شد: خداوند جلوه‌ای از جلوه‌های خود را برای نقد منصفانه، سازنده و جذب‌کننده بیان کرده‌است و مومنی که خودش گرفتار است نمی‌تواند مومن دیگری را اصلاح کند.

ارسال نظرات
captcha