۱۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۸۲۵۴۵۴
حجت الاسلام سلیمی:

دامن زدن به اختلافات در شرایط فعلی حرام شرعی است

مجلس
عضو هیأت رییسه مجلس تصریح کرد: وقتی رهبر معظم انقلاب هرگونه اختلاف‌افکنی و هرگونه اختلاف را ممنوع دانسته‌اند، دامن زدن به اختلافات در شرایط فعلی حرام شرعی و عرفی است.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگویی با اشاره به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب گفت: رهبر معظم انقلاب هم در پیام اخیرشان و هم در پیام‌های قبلی بر حفظ وحدت و انسجام ملی و اجتماعی تأکید داشته و دارند.

وی افزود: مهم‌ترین نکته در شرایط فعلی، پرهیز از هرگونه اختلاف در فضای سیاسی و اجتماعی جامعه است؛ حتی اگر این اختلاف‌نظرها به‌جا باشد، نباید در شرایط فعلی مطرح شوند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه با بیان اینکه هماهنگی، همدلی و وحدت در برابر دشمن خارجی و مقابله با دسیسه‌های آن است، اظهار کرد: ما باید بدانیم که با یک دشمن خونخوار طرف هستیم که نه با نظام جمهوری اسلامی، بلکه با عنصر ایرانی درصدد تهاجم است و به دنبال از بین بردن عنصر ایرانی و نژاد ایرانی است.

وی افزود: همچنین در شرایط خاص کنونی، همه ما باید همکاری، همدلی و هم‌پوشانی در کارها را داشته باشیم و با همراهی یکدیگر باعث تقویت بنیه اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی جامعه‌مان شویم.

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: وقتی رهبر معظم انقلاب هرگونه اختلاف را در شرایط فعلی ممنوع دانسته‌اند، باید دانست که دامن زدن به اختلافات در شرایط فعلی حرام شرعی و عرفی است.

ارسال نظرات
captcha