۲۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۶
کد خبر: ۸۲۶۹۵۴

فرهنگ فرزندآوری، یکی از مصادیق جهاد با نفس است

خیاط
خراسان - مدیر حوزه علمیه خراسان در دیدار با یکی از اساتید و مبلغان این حوزه و خانواده ۹ فرزندی وی، فرزندآوری و فرهنگ خانواده پرجمعیت را ارزشمند دانست و بر ضرورت ترویج فرهنگ فرزندآوری و توجه به برکات آن تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا در خراسان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خیاط در دیدار با یکی از اساتید و مبلغان این حوزه و خانواده ۹ فرزندی وی، با اشاره به ارزش خانواده پرجمعیت و فرهنگ فرزندآوری، اظهار کرد: بچه‌ها قدر جمعیت در خانواده را در آینده خواهند فهمید.

وی با تاکید بر اینکه مسئله جوانی جمعیت و فرهنگ پربرکت جمعیت در خانواده بسیار ارزشمند است اما امروز قدر آن کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، گفت: فرزندآوری یکی از مصادیق جهاد با نفس است. در شرایط امروز، این کار مقابله با دشمنی است که می‌خواهد جمعیت کم باشد و جوان نباشیم.

مدیر حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه برکات و ارزش‌های فرزندآوری در عین سختی، فراوان است، گفت: رزق و روزی از سوی خداست زیرا می‌فرماید: «وَ مَا مِنْ دَابَّةٍ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا»؛ بر همین اساس باید این نکته را مدنظر قرار دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین خیاط با اشاره به خانواده پرجمعیت این استاد و مبلغ حوزه گفت: وقتی خانواده پرجمعیت باشد، در زمان پیری والدین، فرزندان مراقب، همراه و یاری‌گر او هستند.

مدیر حوزه علمیه خراسان در ادامه برای این خانواده و فرزندان آنان دعا کرد و از تلاش‌های تبلیغی حجت‌الاسلام کمالی و همسر وی تقدیر کرد.

در ادامه این دیدار، حجت‌الاسلام کمالی، پدر این خانواده درباره سابقه استادی خود و فعالیت‌های تبلیغی و امامت مسجد توضیحاتی ارائه کرد.

وی با تأکید بر اهمیت سلامت تربیتی فرزندان، به عنوان یک پدر گفت: توجه به این امر در مدارس آموزش و پرورش بسیار لازم، با اهمیت و ضروری است.

حجت‌الاسلام کمالی افزود: ما از این جمعیت در خانواده خوشحالیم و برکت آن را می‌بینیم. فرهنگ فرزندآوری باید ترویج شود و نباید نگران رزق و روزی بود.

در این دیدار همچنین مادر خانواده درباره فعالیت‌های فرهنگی خانواده، گروه‌های مهارت‌آموزی و ایجاد کانال مادران در راستای فرزندآوری، مطالبی مطرح کرد‌.

جواد رستمی
ارسال نظرات
captcha