۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۲
کد خبر: ۸۲۸۰۴۷

نشست علمی «قرآن‌مورخان؛ پارادایم تاریخی انتقادی در غرب» در قم برگزار می‌شود

نشست علمی
نشست علمی «قرآن‌مورخان؛ پارادایم تاریخی انتقادی در غرب؛ تحلیل انتقادی مبانی، اهداف و پیامدها» با ارائه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا پی‌سپار و دبیری علمی حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت‌پور، سه‌شنبه ۷ مهرماه در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی اجتماعی خبرگزاری رسا، نشست علمی «قرآن‌مورخان؛ پارادایم تاریخی انتقادی در غرب؛ تحلیل انتقادی مبانی، اهداف و پیامدها» با ارائه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا پی‌سپار و دبیری علمی حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت‌پور در قم برگزار می‌شود.

این نشست علمی با همکاری گروه تخصصی علوم انسانی قرآنی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار خواهد شد و در آن موضوعاتی مرتبط با رویکرد تاریخی ـ انتقادی در مطالعات غربی درباره قرآن و مبانی، اهداف و پیامدهای این رویکرد مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این نشست روز سه‌شنبه ۷ مهرماه ۱۴۰۵ از ساعت ۸:۱۵ صبح در تالار فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی واقع در قم، بلوار ۱۵ خرداد، کوی شهید میثمی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان و پژوهشگران همچنین می‌توانند به‌صورت مجازی در این نشست از طریق اینجا در سامانه اسکای روم حضور یابند.

نشست علمی «قرآن‌مورخان؛ پارادایم تاریخی انتقادی در غرب» در قم برگزار می‌شود

برچسب ها: قرآن قم نشست علمی
ارسال نظرات
captcha