۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۵
کد خبر: ۸۲۸۰۶۵
امام جمعه بناب:

فرهنگ دفاع مقدس باید به نسل جدید منتقل شود

ت
تبریز- آیت الله سیدی با تأکید بر ضرورت انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید گفت: پیشکسوتان و رزمندگان دفاع مقدس وظیفه دارند تجربیات و فرهنگ آن دوران را به نسل‌های جدید منتقل کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت‌الله سیدباقر سیدی‌بنابی در گفتگو با خبرنگاران، با تبیین برخی آموزه‌های اخلاقی صحیفه سجادیه، اظهار داشت: بخشی از مشکلات اخلاقی و اجتماعی از جایی آغاز می‌شود که انسان بدون ضرورت، زندگی را برای خود یا دیگران دشوار می‌کند و از حدود و توانایی‌های واقعی افراد فراتر می‌رود.

وی با اشاره به آموزه‌های دعای هشتم صحیفه سجادیه و توصیه به ساده‌زیستی، افزود: در روابط خانوادگی باید به توان و ظرفیت افراد توجه شود؛ چراکه انتظارهای خارج از توان افراد می‌تواند زمینه‌ساز اختلاف و آسیب در خانواده باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اهمیت تقوا در زندگی انسان تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین معیارهای عاقبت‌به‌خیری، حرکت در مسیر تقوا و حفظ این مسیر تا پایان زندگی است.

دفاع مقدس؛ میراثی برای نسل‌های آینده

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به دوران دفاع مقدس، این دوره را یکی از مقاطع مهم تاریخ معاصر ایران دانست و بر ضرورت تبیین و انتقال فرهنگ ایثار، شهادت و دفاع به نسل جدید تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش مردم و جوانان در دوران دفاع مقدس گفت: بخش قابل توجهی از مدیریت و حضور در جبهه‌ها بر عهده نیروهای جوان بود و اعتماد به جوانان می‌تواند زمینه‌ساز پیشرفت و موفقیت در عرصه‌های مختلف باشد.

آیت‌الله سیدی‌بنابی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران جنگ‌طلب نیست، بر ضرورت تبیین واقعیت‌های دفاع و مقاومت برای نسل جدید تأکید کرد و گفت: پیشکسوتان و رزمندگان دفاع مقدس باید تجربیات خود را به نسل‌های جدید منتقل کنند تا این نسل شناخت دقیق‌تری از تاریخ کشور و تحولات منطقه داشته باشد.

تأکید بر شناخت تحولات منطقه

وی در ادامه با اشاره به تحولات منطقه و نقش نیروهای یمنی، بر اهمیت شناخت ابعاد مختلف تحولات غرب آسیا تأکید کرد.

امام جمعه بناب همچنین با اشاره به حضور رئیس‌جمهور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، از این حضور و سخنرانی وی تقدیر کرد و آن را فرصتی برای بیان دیدگاه‌ها و مواضع جمهوری اسلامی ایران در یک تریبون بین‌المللی دانست.

وی با اشاره به دیدگاه‌های متفاوتی که پیش از این سفر درباره حضور رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شده بود، اظهار داشت: حضور دکتر پزشکیان در مجامع بین‌المللی برای رساندن صدای ایران و تبیین مواضع کشور اهمیت دارد.

آیت‌الله سیدی‌بنابی سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل را در چارچوب آنچه «جهاد تبیین» خواند، مورد تقدیر قرار داد.

امام جمعه بناب موضوعاتی همچون اخلاق فردی و خانوادگی، تقوا، فرهنگ دفاع مقدس، نقش جوانان، تحولات منطقه و حضور جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی را مورد توجه قرار داد و بر ضرورت افزایش شناخت و آگاهی جامعه نسبت به مسائل داخلی و تحولات پیرامونی تأکید کرد.

وحید نستوهی
برچسب ها: بناب شناخت تحولات
ارسال نظرات
captcha